Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hororové video: Policie zastřelila otce 6 dětí. Mysleli, že je to terorista

Autor: so - 
15. března 2017
09:54

Americká policie chybuje stále častěji. Důsledky jsou poté fatální. O víkendu v Kalifornii zastřelili otce šesti dětí, protože si ho spletli s teroristou. Původně ho na cestě zastavili pouze kvůli nefunkčnímu blinkru.

V Anaheimu nedaleko Los Angeles vládl poklidný sobotní večer, když si policie všimla bílé dodávky, které nesvítí zadní blinkr. Pohodový řidič Michael Anthony Perez (†33) na sobě nemá tričko a v ruce třímá cigaretu.

Policisté odstavují dodávku na parkovišti a chvilku se dohadují s řidičem. Ten pak sáhne pro prázdný kanystr na benzin a zapalovač. V tu chvíli policajti usoudí, že jde o bombera, který se pokouší sebe i svou dodávkou vyhodit do vzduchu.

Na místo jsou povoláni i hasiči, kteří se tlakovými hadicemi se silným proudem vody pokouší dostat řidiče z auta. Strážníci mezitím rozbíjejí okna dodávky sekerami.

Kompletně promočený Michael se pak pokusí vysoukat z okénka svého vozidla a postavit se na zem. V tom však policajti zahájí palbu. V jeho ruce totiž údajně zahlédli nůž! Otec šesti dětí druhý den podléhá svým zraněním v nemocnici.

„Ten muž má za sebou bohatou kriminální minulost, včetně používání zbraní a drog. Poznávací značka jeho dodávky byla mezi hledanými vozidly. Původní plán byl dostat ho z vozu proudem vody a zatknout. Ne pokaždé to ale vyjde. Když strážníci uviděli v jeho ruce nůž, použili palné zbraně. Celá akce trvala třicet minut,“ obhajuje zákrok seržantka Jennifer Amat.

 

Svědkové však úplně nesouhlasí. Michael měl prý v ruce jen malý kapesní nožík a ten ihned po výzvě policajtů zahodil. „Za co jste ho zastřelili? Proč?!“ skandoval ještě dlouho po incidentu dav u parkoviště.

„Vypadalo to, že se ten chlápek vzdává. Bylo to otřesné. Nikdy jsem nic takového neviděl,“ uvedl jeden ze svědků Fabian Huerta. V mexické komunitě panuje názor, že Michael si pouze hodlal dojet s prázdným kanystrem na pumpu.

Zapalovač měl v ruce pouze proto, aby si zapálil cigaretu, kterou již předtím držel v ruce. Očekává se masivní policejní vyšetřování, ale také demonstrace proti „uniformované zvůli“.

iFender ( 15. března 2017 12:00 )

Pravidlo v U.S.A. = RESPEKTUJ POLICII !!!!!!!!! Vedeli o tomto pohodovem kriminalniku sve zacal se dohadovat nerespektoval policisty a dopadlo to jak to dopadlo.Koledoval si o to sam!!!

pepen ( 15. března 2017 11:54 )

Všichni policajti, kteří byli u zásahu-by měli dostat provaz!!!!!!Kdo bude živit těch 6 dětí-opravdu národ dementů!!!!

andorea ( 15. března 2017 10:29 )

Takže protřelý kriminálník, pardon pohodový řidič, si před policisty hrál s kanystrem a zapalovačem a pak jen tak čistě náhodou se mu do ruky dostal kapesní nožík...Tak to pardon, ale tady mne plačkami o šesti dětech fakt nedostanete.

bieseger ( 15. března 2017 10:28 )

Zásadně jsem proti nepřiměřeným zákrokům, ale v tomhle případě se policistům moc nedivím. I když byl na zemi a kolem něj 10 lidí furt se snažil něco vytahovat z kalhot a bránit se. V zemi kde i kojenci dostávají palné zbraně se nedivím že holt policie radši okamžitě popravuje a neriskují že oni budou obětí zbraní snadněji dostupnějších než alkohol.

cid2000 ( 15. března 2017 10:15 )

Hrůzná demokracie přeměněná v novodobé peklo americké C.I.A a sluníčkářů!! Všiml si někdo vážení, že je přepis dějin i na dnešní den 15.března ,kdy nás obsadilo v roce 1939 nacistické Německo a následně povraždilo a zabilo na 365000 občanů Československa a způsobilo nedozírné hospodářské škody?Pražské kavárně se podařilo tento den vymazat z dějin naší země za podpory ustrašených vládních politiků!!!Nikde ani slovo,ani hláska v rádiu,Tv (možná v noci někde na ČT2).Zákaz zdůrazňovat,že nás obsadilo Německo a chtělo jako národ vyvraždit,vyhladit, konečné řešení České otázky!!! !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání