Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Petr doma nechal mobil a vzal si zbraň: Zmizel před pěti dny, rodina má strach o jeho život

Petra Kaščáka viděla rodina naposledy ve čtvrtek.
Petra Kaščáka viděla rodina naposledy ve čtvrtek.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
13. března 2017
13:03

Policisté pátrají po čtyřiačtyřicetiletém Petrovi Kaščákovi z Čáslavi na Kutnohorsku, kterého pohřešuje jeho rodina. V poslední době byl ve špatném psychickém stavu, u sebe má legálně drženou zbraň. Rodina se obává o jeho život.

Pohřešovaný byl naposledy spatřen ve čtvrtek 9. března ráno v místě svého bydliště. Od té doby se nevrátil domů, nepodal o sobě žádnou zprávu a rodině se ho nepodařilo kontaktovat. Příbuzní se snažili muže najít sami, ale neúspěšně.

Muž podle mluvčí kutnohorské policie Vendulky Marečkové nebyl v poslední době v dobré psychické pohodě kvůli zdravotním potížím, což mu dlouhodobě znemožňovalo uplatnit se v zaměstnání. V minulosti nebyl nikdy pohřešovaný. Jeho auto bylo nalezeno zaparkované u vlakového nádraží v Čáslavi. Při svém odchodu zanechal doma mobilní telefon a s největší pravděpodobností s sebou vzal i legálně drženou soukromou zbraň se zásobníkem. Rodina se obává o jeho život," uvedla Marečková.

Muž je štíhlý, měří 176 centimetrů a má krátce střižené tmavé vlasy. Policie přijme veškeré informace o hledaném na telefonním čísle 974 875 710 nebo na lince 158.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání