Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vrah Ďuričko chce dřív z basy. Rodině Kočky ml. splatil dluhy a byl vzorný

Autor: val - 
13. března 2017
07:45

Bohumír Ďuričko (63), který si v těchto dnech odpykává trest 12,5 roku vězení za vraždu Václava Kočky mladšího (†40) z roku 2008, požádal o podmínečné propuštění z vězení. Informoval o tom pondělní deník Právo, kterému to potvrdily dva na sobě nezávislé důvěryhodné zdroje.

Minulý týden tomu bylo osm let a pět měsíců od doby, kdy bývalý hoteliér nastoupil do vězení. „Mohu potvrdit, že klient si již odpykal zmíněných osm let a pět měsíců, tedy dvě třetiny uloženého trestu, čímž jsou splněny podmínky pro podání žádosti o podmínečné propuštění. Zda tak již učinil, nemohu potvrdit s tím, že nemám od klienta souhlas se k věci vyjadřovat,“ řekl Právu jeden z Ďuričkových advokátů Vadim Rybář.

Splněná je podle deníku i další podmínka pro propuštění, tedy uhrazení všech závazků vůči pozůstalým po Kočkovi. Navíc se prý dosud choval ve vězení vzorně.

Video  Vrah podnikatele Kočky zůstane v base, nový proces nebude!  - Pavel Schuster
Video se připravuje ...

Ďuričko zastřelil Václava Kočku mladšího v říjnu roku 2008 v pražském baru Monarch po křtu knihy expremiéra Jiřího Paroubka. Hádali se prý o to, kdo má u sebe víc peněz. Následně došlo na údery pěstí, načež Ďuričko na Kočku třikrát vystřelil.

Otec Václava Kočky mladšího je známým provozovatelem Matějské pouti, která probíhá na holešovickém výstavišti právě v těchto dnech. Podívejte se na video z nejdivočejších atrakcí:

Video  Nejšílenější atrakce Matějské na vlastní kůži: Dá tohle váš žaludek?!  - Jan Klepárník
Video se připravuje ...

hanka666 ( 13. března 2017 09:48 )

Z bílých cikánů se stali vážení polistopadoví podnikatelé, kteří to za každého režimu táhli s prokurátory a policajty. Jejich děti chodily několikrát za rok do jiné školy, vzdělání žádné.A berou se jen mezi sebou. To musí být genetický materiál

..krakonos500 ( 13. března 2017 09:41 )

Ne, nevzali mne, protože jsem předtím nebyl v KSČ jako ostatní. A proto jsme se tam nemohli potkat.

salto ( 13. března 2017 09:01 )

Jakpak dlouho by ten dobrý muž přežil na svobodě?

..krakonos500 ( 13. března 2017 08:45 )

To byl večírek soudruhů ČSSD jak noha!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání