Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V německé zoo utekl vzácný medvěd: Oblíbeného Tapse museli zastřelit

Autor: ČTK - 
11. března 2017
21:53

Z výběhu v zoologické zahradě v německém Osnabrücku dnes utekl medvěd a musel být zastřelen. Informoval o tom ředitel zoo Andreas Busemann. Při incidentu nebyl nikdo zraněn, napsala agentura Reuters.

"V zájmu ochrany návštěvníků jsme toto zvíře museli zastřelit," uvedl Busemann. Medvěd byl usmrcen ještě před příchodem policie, návštěvníci zoo byli dočasně evakuováni.

Podle Busemanna zatím není jasné, jak se zvířeti podařilo z výběhu uniknout. Uprchlému medvědovi jménem Taps dělal v zoo společnost medvěd Tips, který ovšem výběh neopustil. Tito kříženci medvěda hnědého a medvěda ledního byli jednou z hlavních atrakcí zoo.

Video  Tips a Taps v německé zoo, když si před pár lety užívali nový výběh.  - YouTube
Video se připravuje ...

nemocna ( 12. března 2017 01:23 )

Oblíbený vzácný méda a oni jej ihned zastřelili? přece jej mohli uspat a vrátit zpět do výběhu vždyt nikoho neohrožoval, nikomu neublížil, návštěvníci byli evakuováni, byl jen mimo svůj výběh, to si tedy cení zvířete?! takovou zoo rovnou zavřít když se tam zvířata hned zabijí, zbytečně zabité další zvíře a zase za to může člověk co si myslí že je všeho pánem na této zemi a rozhodovat o všem, at si rovnou zastřelí i médového partáka co s ním byl ve výběhu jelikož ted bude steskem pomalu umírat a trápit se, mají jej také na svědomí, takový lidi by vůbec neměli pracovat u zvířat ani je chovat chudák méda přitom stačilo jen tak málo místo smrtící střely uspávací

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání