Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policisté na Sokolovsku zabránili vraždě: Muž málem ubodal svou expřítelkyni

Krvavé drama na Sokolovsku: Muž téměř ubodal ženu před bytovkou. (ilustrační foto)
Krvavé drama na Sokolovsku: Muž téměř ubodal ženu před bytovkou. (ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Autor: zb - 
11. března 2017
16:35

Krvavé drama se odehrálo v Libavském údolí na Sokolovsku. Muž (46) se tady pokusil zavraždit svou bývalou přítelkyni (26). S bodnými ranami na těle ji odvezl vrtulník do nemocnice.

Ke krvavým jatkám došlo v sobotu v půl jedné v noci před bytovým domem. Strašlivý hluk zburcoval obyvatele domu. Muž (46) tady zaútočil na svou bývalou přítelkyni (26). Lidé tak volali na pomoc policii. Když hlídka dorazila na místo, násilník ženu bodal.

„Policisté ho rychle zpacifikovali a zabránili mu v tom, aby ženu zabil,“ řekla policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Těžce zraněnou ženu převezl vrtulník letecké záchranky do traumacentra Fakultní nemocnice v Plzni. „Utrpěla mnohačetná bodná zranění včetně poranění plíce,“ uvedla mluvčí záchranky Petra Bakurová.

Útočník skončil v policejní cele. „Je podezřelý ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Ke způsobu spáchání trestného činu se v tuto chvíli nebudeme vyjadřovat, jelikož je vyšetřování na samém počátku,“ řekla policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Letos jde o první vraždu či vražedný pokus na území Karlovarského kraje.

Podobné drama se odehrálo i loni v Plzni. Dvě skupinky lidí, mezi nimiž byly i matky s kočárky, se přímo na ulici pohádaly a jedna z žen nakonec vytáhla na druhou nůž.

Video  Pobodání v Plzni 
Video se připravuje ...

dietr ( 11. března 2017 20:40 )

Asi mu vyždímala konto a pak mu dala kopačky, trouba to nerozdýchal.

Deneček ( 11. března 2017 16:48 )

Bude potrestaný,nebo ho z toho doktoři vysekají a uznají ho za psychicky narušeného?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání