Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Petr záhadně zmizel, našlo se jen jeho auto! Podle policie je muž ozbrojený

Autor: haj - 
11. března 2017
10:45

Ve čtvrtek ráno odjel Petr Kaščák (44) z Čáslavi neznámo kam. Od té doby ho rodina neviděla a nemá o něm ani žádné zprávy. Policie už po něm vyhlásila pátrání, ovšem zatím se našlo pouze jeho auto.

Ve čtvrtek ráno Petra viděli naposledy, pak se po něm ale dočista slehla zem. Nenechal navíc ani žádný vzkaz, kde by vysvětlil, kam zmizel. Rodina se mu navíc nemůže ani dovolat.

Nějakou dobu muže jeho nejbližší hledali na vlastní pěst, posléze se ale obrátili na policii. V pátek bylo vyhlášeno celostátní pátrání, ovšem zatím strážníci objevili jen Petrův vůz, zaparkovaný u čáslavského nádraží.

„Může být prakticky kdekoliv. Snad se brzy najde a snad už nebude pozdě,“ povzdechla si pro TN.cz rodinná přítelkyně, která si o pohřešovaného už také dělá velké starosti. „Petr má dvě děti. Je to skvělý otec, manžel a fajn chlap,“ dodala na adresu zmizelého Kaščáka.

„Veškeré dostupné informace i s jeho popisem byly předány policejním hlídkám a městským strážníkům,“ uvedla k případu policejní mluvčí Vendulka Marečková. Petr Kaščák je hubené postavy, má krátké hnědé vlasy a modré oči. Je vysoký 170 až 180 cm a vypadá na 45–47 let. Webové stránky policie rovněž uvádí, že je hledaný muž ozbrojen, není však nebezpečný.

„Žádáme občany, kteří mají jakékoliv informace o tom, kde by se pohřešovaný mohl nacházet, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158 nebo na čísle 974 875 710,“ dodala pro TN.cz mluvčí policie.

Pohřešovaný Petr Kaščák z Čáslavi Pohřešovaný Petr Kaščák z Čáslavi | Policie ČR

Celé Česko pátrá nadále také po zmizelé školačce Michaele Patricii Muzikářové (13) z Ústí nad Labem. Do hledání se na Plzeňsku zapojili mimo jiné i potápěči.

Video  Nové video z pátrání po ztracené Míše. Ve službě jsou i potápěči.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

jannna ( 11. března 2017 14:01 )

Kdoví s kým se zapletl a rodině to říkat nebude,člověk se jenom tak neztratí.

sores ( 11. března 2017 12:39 )

Pokud neplatil faktury a dělal než dluhy je to v pořádku! Soudy jsou u nás na roky a nic se stejně nevysoudí!! Takový je český kapitalismus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání