Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvůli drogám údajně pobodal své kamarády: Bojuj, vzkazují známí přeživšímu z dvojčat

Autor: dce, vet - 
11. března 2017
20:33

Po středeční potyčce v Horních Počernicích zůstali dva zranění a jeden mrtvý. Údajného viníka už policie obvinila, to ale bolest bližních jeho obětí nezmenší. Sociální sítě se plní tesklivými vzkazy; nikdo nechápe, co se mezi dobrými kamarády vlastně stalo.

Za útokem, který ve středu otřásl Prahou, údajně stojí drogy a dluhy. Čtveřici dobrých kamarádů problémy rozdělily natolik, že jeden z nich – Karel Š. (25) – své druhy pobodal. Útok byl tak brutální, že jedna z obětí – mladík jménem Dan – zraněním podlehl.

Jeho bratr, dvojče Marek, a třetí z kamarádů dále bojují o život v nemocnici. Právě třetí oběť měla útočníkovi Karlovi dlužit peníze za drogy. Podle kamarádky dvojčat byl Karel závislý na pervitinu, což o něm vědělo již delší dobu široké okolí. Nikdo ale netušil, že je jeho závislost tak vážná, že by mohlo dojít až k útoku nožem.

Na bratry, kteří na útok vraha doplatili, další přátelé, především dívky, myslí v dobrém a tomu, který přežil, drží palce. „Byli to fajn kluci. Nekonfliktní, pohodoví, dobře se s nimi kecalo,“ řekl Blesk.cz jeden z jejich známých. 

„Jeden to nedal. Byli to strašně super kluci, dvojčátka,“ pláče po svých kamarádech slečna. „Nikdy nezapomenu. A ty, velkej, bojuj. Ku**a,“ zoufá na Facebooku další kamarádka napadených dvojčat.

Video  Pachatel pobodal dva lidi a ujel.  - David Malík
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání