Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kluk šel v noci lovit pokémony, uškrtili ho: Šlo o pomstu za urážku?

Autor: shp - 
10. března 2017
13:13

Mladý zaměstnanec supermarketu Carl Gregory (†20) z Kentu, který trpěl hyperaktivní poruchou, byl uškrcen při nočním hraní Pokémon Go, zaznělo u britského soudu. Důvodem měl být post na Facebooku, kterým urazil svou expřítelkyni Chloe Lemare. 

Nazval ji prý courou. S Chloe ale Carl zůstal i po rozchodu v kontaktu přes Facebook. „Ptal se mě, jestli se s někým vídám. Řekla jsem, že ne,“ vypověděla u soudu Chloe. Carl poté pojal podezření, že spí s Christopherem Pollardem (20).

Chloe vše svému kamarádovi řekla poté, co si přečetla urážky na sociální síti: „Je to k**ot. Myslí si, že s tebou spím.“ „Znáš jeho adresu?“ dotázal se Pollard. Ona mu ji dala. Rozhořčený mladík se poté domluvil s kamarádem Johnem Dicksonem (27) a na Carla si počkali, když v noci lovil pokémony.

Podle obžaloby na něj zaútočili a uškrtili ho. Jeho tělo pak bylo nalezeno nedaleko jednoho místního obchodu. Jeho zaměstnanci zavolali zdravotníky, ale ti již nedokázali mladíkovi pomoci. Soud stále pokračuje. Na Carlův pohřeb bylo vybráno přes v přepočtu 35 tisíc korun.

Při hraní Pokémon Go načapal jeden mladík souložící pár:

Video  Hráč Pokémon Go nachytal pár při divokém sexu v kanceláři.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

pupi ( 10. března 2017 13:58 )

Bylo mu 20 let a šel lovit pokémonky ??? BLBEČEK !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání