Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž kradl, rituálně obětovával a pojídal nebohé kočky. Prozradilo ho něco nechutného

Autor: shp - 
10. března 2017
12:29

Kolumbijec David Andrés Flórez Acosta (31) se stal postrachem všech kočičích mazlíčků v okolí města Amagá. Zvířata totiž kradl sousedům, rituálně je obětovával a poté jedl. Prozradil ho však zápach kočičích mrtvolek, který se linul z jeho obydlí.

Policii na tyrana upozornili jeho sousedi, kterým přišel podezřelý zápach z jeho domu v kolumbijském městě Amagá. V okolí přitom záhadně mizely kočičky. Když k němu naběhla policie domů, našla několik lebek a kožíšků. Muž se k činům ihned přiznal.

Vyšetřování ukázalo spojitost s krádežemi několika koček včetně té, kterou vlastnil městský kostel. Kočky byly obětovány a snědeny v domě zatčeného muže,“ prohlásil u soudu žalobce. Záznam z kostela byl přitom dalším důkazem.

David Andrés Flórez Acosta byl za týrání zvířat odsouzen k půlročnímu vězení. Jde o prvního Kolumbijce, který byl za tento čin odsouzen. Jde totiž o nový zákon, který byl uveden v platnost teprve nedávno.

Kočkovrah byl natočen při činu:

,

marianskelazne ( 10. března 2017 14:21 )

Tihle hnusaci zvraceni jsou vsude po celem svete, ze ji ale je a cim dal vic!!!!!!!!stejna zrudnost jako chteji delat v Australii - chudaci kocicky!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání