Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pátrání po zmizelé Míše: Dívenku u bunkrů na Plzeňsku hledají potápěči

Autor: dce, zb - 
9. března 2017
13:54

I ve čtvrtek, 57 dní od zmizení třináctileté Míši Muzikářové, prohledávala policie okolí bývalé raketové základny na Plzeňsku. Na místo odpoledne dorazili i potápečí, kteří začali po Míše pátrat na vodních plochách v okolí.

Poslední naděje? Policisté se stále více upínají k areálu bývalé raketové základny u Kralovic na Plzeňsku. Labyrint chodeb a bunkrů prohledávají už minimálně dva týdny. Pracovali zde psovodi i se speciálně vycvičeným psem na hledání mrtvol. Zatím bez úspěchu.

Zatopené prostory měli podle našich informací zkoumat ve čtvrtek i potápěči. Zpočátku to vypadalo, že na místo dorazili pouze psovodi, odpoledne ale přijeli i potápeči od berounských hasičů a začali se sonarem propátrávat blízké vodní plochy.

Míša Muzikářová (13) z Ústí nad Labem zmizela beze stopy 11. ledna ráno po cestě do školy. Pátrat po ní policie začala až později večer, když její matka nahlásila zmizení. V případu stále chybí jakékoli indicie, co se s holčičkou mohlo stát, po téměř dvou měsících je ale stále pravděpodobnější, že se stala obětí trestného činu.

Tomu nasvědčuje i kompletní informační embargo, které bylo k případu vyhlášeno. Policie navíc už využila služeb speciálně vycvičeného psa, který pátrá po mrtvých tělech. Hlavním podezřelým v případu byl Otakar S., který ovšem koncem ledna spáchal sebevraždu. Právě jeho aktivity z minulosti policii přivedli na raketovou základnu...

sabartnok ( 27. listopadu 2017 19:10 )

sporty kuk!

martina.k ( 19. března 2017 13:13 )

No ja jsem to necetla od Satana, no je to nekdo z kumpanu a Ota je č. 1s tim Satanem, to snad vsechno sledovali, no na howno to je VSECHNO A jak pise Kapsič....to by poznali

fromoutofnowhere ( 17. března 2017 17:44 )

ak sa nemylim, ja som to nasla na stranke policie cz, v tej casti, kde o nej pisu, dite v ohrozeni alebo take nieco

sportak ( 15. března 2017 20:23 )

Martino Jeden den mě napadlo, když satan odpověděl "já bych vraždil", že Otu jel vzteky zavěsit.

sabartnok ( 15. března 2017 19:27 )

to jsem právě hledala a nenašla kde se píše jaké učivo zbylo doma protože batoh doma nebyl

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání