Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zhrzená milenka zavraždila Vladislava (†35), jeho manželku a dvě děti (†6 a †4)

Autor: lm - 
7. března 2017
21:23

Pětadvacetiletá milenka v záchvatu žárlivosti ubodala svého partnera a jeho manželku (oba †35). Žena následně utopila i jejich malé děti a podpálila byt rodiny, aby zakryla stopy. Vraždící kráska skončila v policejní cele.

Ruzanna Shvarts si užívala se svým ženatým milencem Vladislavem Saayou v jeho bytě v sibiřském městě Tuva, když se nečekaně vrátila jeho manželka Lilia. Ženy se začaly hádat a zanedlouho mezi nimi propukla rvačka. Během potyčky milenka ubodala jak manželku, tak svého partnera Vladislava. Poté utopila i jejich dvě malé holčičky – Darimu (†6) a Aisel (†4). Následně ještě byt rodiny zapálila, aby zahladila stopy.

Vraždící milenka ale dlouho spravedlnosti neunikala a nakonec skončila v policejní cele. K vraždám se podle žalobce přiznala. Policie nyní vyšetřuje, jestli jí nepomáhala i její 19letá sestra Melina, která byla v osudnou chvíli v bytě s ní. Melina ale tvrdí, že odešla, když se ženy začaly hádat.

Nejstarší dcera páru – dvanáctiletá Aiza, která v době incidentu nebyla doma, během chvilky přišla o celou rodinu. Místní jsou z tragédie v šoku. Známí neměli vůbec ponětí, že Vladislav měl milenku. Podle nich byl velmi rodinně založený a skoro nepil alkohol. Milenka podle místních byla krásná a inteligentní a pocházela z dobré rodiny. Doma na ni navíc čekal tříletý syn. Jestli byl jeho otcem právě Vladislav, není známo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání