Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poprask na bratislavském mostě: Pobíhali po něm poník a ovečka!

Autor: shp - 
7. března 2017
15:13

Tak tohle byl pohled, který se vážně jen tak nevidí. Na bratislavském mostě Apollo vznikla dlouhá zácpa, protože na něm došlo k nezvyklému incidentu. Provoz aut tam zablokovala volně pobíhající zvířata.

Vycházku poníka a ovečky se podařilo jednomu slovenskému řidiči natočit na video. Kdyby to neudělal, možná by mu přátelé nevěřili nebo by si mysleli, že pil za volantem. A možná nakonec i věřili. Nebyl totiž jediný, kdo zvěř natočil.

Později se na sociálních sítích objevily další záběry od jiných řidičů, kterým zvířata také zkřížila cestu. O žádné halucinace opravdu nešlo. Ve slovenském hlavním městě se pak nemluvilo o ničem jiném. Při pohledu na zvířátka se není ani čemu divit.

Komu zvířata utekla, není jasné. Vypadá to, jako by pocházela z cirkusu nebo od chovatele. Poník a ovečka se evidentně znali již před útěkem. Incidentem, který v Bratislavě vážně zkomplikoval silniční dopravu, se již zabývají policisté.

joudajoudovy ( 7. března 2017 17:45 )

zahada odhalena.... kiska s magdou vasaju bezi ustrety americke demokracii. skoda, ze mysli pouze na sebe a neeee na sve rodne bratry ubytovane ve slamech pod tatrami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání