Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hospodská rvačka u slapské přehrady měla krvavý konec: Pobodaného odvážela sanitka

Autor: aba - 
5. března 2017
18:51

Hospodská rvačka u slapské přehrady se ošklivě zvrtla. Agresivní muž tu na svého soka vytáhl nůž a zpacifikovat ho přijela až zásahovka.

V sobotu před devátou večer zasahovali policisté při hospodské rvačce v Nalžovicích – Obozu. K incidentu mělo dojít venku před hospodou, kdy podnapilý muž během potyčky vytáhl na svého soka nůž a podle dostupných informací ho měl několikrát bodnout do hrudníku.

Ostatní návštěvníci hospody se ze strachu zamkli uvnitř, než přijeli policisté. Ti dorazili v neprůstřelných vestách, protože z oznámení nebylo zřejmé, zdali se jedná o útočícího šílence nebo hospodskou šarvátku.

Agresora s nožem zpacifikovali a zadrželi. Zraněnému muži spolu se záchrannou službou poskytli první pomoc a byl převezen do nemocnice v Praze. Útočník skončil v cele předběžného zadržení, ale ani v neděli okolo poledního nebyl z důvodu své silné podnapilosti schopen podstoupit policejní výslech. Policisté prozatím vyhodnocují důkazy a vyslýchají svědky události. K případu přistupují jako k těžkému ublížení na zdraví. 

Abby666 ( 10. listopadu 2017 14:45 )

Tyto články jsou STUPIDNÍ SNŮŠKA KECŮ!

Abby666 ( 10. listopadu 2017 14:40 )

Vůbec nevíte, co se na místě stalo. TAK BY JSTE SE MĚL RADŠI STARAT SÁM O SEBE.

4747 ( 5. března 2017 20:01 )

TO JE ZASE TITULEK!!!!!KRETÉN TO MUSEL STVOŘIT!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání