Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka jim zničila satanskou svatyni: Opakovaně ji znásilnili a nakonec zabili

Autor: els - 
5. března 2017
05:50

Dva ilegální přistěhovalci z El Salvatore v Houstonu unesli dvě náctileté dívky a drželi je pod vlivem drog jako sexuální otrokyně. Jednu z dívek nakonec zastřelili, neboť jim zničila satanistickou svatyni.

Matka patnáctileté Genesis Cornejo, která se ztratila 19. ledna na okraji Houstonu, tvrdí, že tělo mrtvé dívky patří právě její dceři. Policie však tuto informaci zatím nepotvrdila.

Zavražděná dívka byla unesena členy gangu MS-13 Miguelem Álvarezem-Floresem a Diegem Hernándezem-Riverou, kteří stanuli před soudem. Ani v soudní síni však svých činů nelitovali.

Naopak se usmívali a mávali. Oba muži mají na svědomí i únos čtrnáctileté dívky, která byla držena ve stejném bytě jako zavražděná. Druhá dívka později vypověděla, že zavražděnou znala pod jménem Genesis.

 

Čtrnáctiletá byla unesena na začátku února. Nejdříve byla držena v jednom bytě, kde ji dopovali drogami a alkoholem a opakovaně znásilnili, a posléze ji převezli do jiného bytu.

Zde se potkala s Genesis. V tomto bytě si muži vytvořili provizorní satanistickou svatyni. Genesis rozběsnila své věznitele právě tím, že tuto svatyni poničila. Za to ji čekala smrt. Dívka pak byla nalezena se dvěma střelnými ranami – v hrudníku a v hlavě. Ke střelbě se přiznal únosce Rivera.

karelr4 ( 19. května 2017 12:29 )

Starej čokle, pokud nemáš nějakou konkrétní připomínku tak sem ty tvoje vyblitiny nepiš.

hejhej ( 5. března 2017 08:49 )

To nejsou lidé, ale zrůdy, kteří nemají právo žít. A taková hovada pozvala Merkelová do Evropy a ještě je chce vnucovat jiným státům EU. Vždyď ta odporná verbež neví, co je práce, hygiena,slušnost, znají jenom znásilňování žen, dívek a zvířat. FUJ !!!!!

mesalina ( 5. března 2017 08:39 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání