Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mirek mladičkou Evu (†28) ubodal otvírákem na víno: Zasadil jí 59 ran!

Mirek mladičkou Evu (†28) ubodal otvírákem na víno: Zasadil jí 59 ran!
Mirek mladičkou Evu (†28) ubodal otvírákem na víno: Zasadil jí 59 ran!  (Autor: Policie SR)
Autor: dce - 
3. března 2017
15:49

Slovenskem již dva týdny otřásá vražda mladé maminky Evy (†28), kterou zavraždil její přítel Miroslav v penzionu v Banské Bystrici. Padesátiletý muž má na svědomí už dva další násilné trestné činy – zabil totiž i svou předchozí partnerku, druhou brutálně napadl! První oběť udusil ve třetím měsíci těhotenství, další polil kyselinou a nyní ubodal osmadvacetiletou Evu otvírákem na víno s maličkým nožíkem.

Jen pár měsíců strávil na svobodě odsouzený vrah a násilník Miroslav Štolc (50). Nyní už opět čeká ve vazbě na soud za další vraždu. Zabil totiž svou další přítelkyni. Nyní se jeho obětí stala osmadvacetiletá Eva, matka dvou dětí.

Evu Miroslav ubodal v penzionu v Banské Bystrici – zasadil jí patrně ze žárlivosti 59 ran otvíracím nožíkem na otvíráku na víno, který byl patrně vybavením pronajatého pokoje. Nožík měl čepel dlouhou pouhých pět centimetrů...

Před penzionem podle serveru Čas.sk navíc i dále stojí Evin vůz, kterým se tehdy ještě šťastný pár přesouval mezi Banskou Bystricí a Žarnovicou. Jako němý svědek otřesného zločinu čeká na odtah, rodina si postarší fabii ale ještě nevyzvedla. Dceru přitom pohřbili již před několika dny.

Miroslav se k vraždě Evy sám na policii přiznal, přesto ale odmítl vypovídat. Nic neřekl ani před soudem, který ho poslal do vazby. Proti vazbě ale Miroslav podal stížnost, kterou krajský soud zamítl jako neopodstatněnou.

naidka ( 3. března 2017 17:09 )

Ještě tolik, kolika nebude vadit, že si začaly s několikanásobným vrahem.

steelheart ( 3. března 2017 17:03 )

kolik jich ještě zabije než ho pověsej?

naidka ( 3. března 2017 17:02 )

Vreckový nožík v akci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání