Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žárlivý muž polil manželku (26) benzinem a škrtl zápalkou. Ženu znetvořil

Autor: shp - 
1. března 2017
06:15

Žárlil na ni. Myslel si, že má někoho jiného. Thajec vzal do rukou benzin a zápalky a rozhodl se pro ohavný čin. Svou manželku Nednaphu Nuankhul (26) polil hořlavinou a zapálil. Žena je nyní nadosmrti zohavená po celém těle.

Vařila jsem doma, když vtom mě manžel zezadu polil benzinem. Jakmile jsem se otočila, hodil na mě zápalku. Křičela jsem do doby, než mě slyšela sousedka, která přiběhla a uhasila plameny. Poté mě odvezla do nemocnice. Bolest to byla nesnesitelná,“ vypověděla sama Nednapha Nuankhul.

Po útoku podstoupila již několik operací a čeká na kožní štěpy. Zákroky jsou však příliš drahé, aby si je mohla sama dovolit. Prosí proto veřejnost o pomoc. Žárlivý manžel byl mezitím dopaden a poslán za mříže, odkud se dlouhou dobu nedostane.

Popálená žena má s mužem syna Lomyho (6), o kterého se nyní nemůže pořádně starat. „Nemůžeme utéct před svou karmou. Možná jsem v minulém životě udělala špatné věci,“ přemýšlí nahlas Nednapha. „Manžel je extrémně násilný a žárlivý člověk. K útoku neměl žádný důvod. Společně se synem se ale z toho dostaneme,“ uzavřela.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání