Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Černý pasažér vystřelil na ostravské revizory: Použili na něj pepřák a utekli

Střelba (Ilustrační foto)
Střelba (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK, lm - 
28. února 2017
19:41

Černý pasažér dnes ráno v Ostravě při přepravní kontrole vystřelil z plynové pistole. Nikoho nezasáhl ani nezranil. Z místa utekl, pátrá po něm policie, která incident vyšetřuje. ČTK to řekla mluvčí ostravského dopravního podniku Karolína Rycková.

Revizoři kontrolovali cestovní doklady ráno v autobuse linky 39. V Ostravě-Hrabůvce zjistili cestujícího bez jízdenky. „Vystoupili z autobusu, cestující předložil doklady. Pak ale vytáhl plynovou pistoli a vystřelil,“ řekla Rycková. Mluvčí policie Richard Palát dodal, že kontroloři použili pepřový sprej a z místa utekli.

Výstřel cestujícího nikoho nezasáhl. Muž pak také utekl. „S ohledem na to, že známe totožnost pachatele, předpokládáme jeho brzké dopadení,“ řekla mluvčí dopravní společnosti. Dodala, že minulý týden se stalo něco podobného v Ostravě-Zábřehu. Tehdy ale cestující se zbraní před revizorem pouze manipuloval.

„Dosud u nás nikdy k napadení revizora střelnou zbraní nedošlo a teď se seběhly dvě v řádu týdne. Bezpečnost v provozu MHD je hlavní prioritou celého dopravního podniku,“ řekl ředitel dopravního podniku Daniel Morys. Podle něj firma poskytuje revizorům kurzy sebeobrany a psychologický trénink. Těm, kdo o to mají zájem, poskytuje zaměstnavatel také pepřové spreje.

Chloritan ( 2. března 2017 02:59 )

* v případě černé jízdy vám hned vysvětlím mou obhajobu dotyčného.. Stupidní revizor sice dělá svou práci, nemůže za to.. že je tak blbý a dělá co dělá.. ale mohl by si to po nějaké době uvědomit. Já tím že dotyčnému dám pokutu, můžu naprosto zničit život.. já nevím z jakého důvodu nemá jízdenku, asi to nebude proto že ji nemohl mezi těma tisícovkama v kapse najít.. spíš to bude proto že jej zkrátka tento špinavý bezprávní stát zežvýkal a tak odrovnal že nemá ani na tu blbou jízdenku, popř. byl v jiné situaci kdy si to zkrátka nemohl dovolit. Kdyby zde fungovala spravedlnost tak jak se tváří, tak by revizori nedělali nic špatného a vina by jednoznačně byla na černých p. ale vzhledem k tomu že sám vím a moc dobře chápu co tenhle stát dovede, tak taky vím jak dovede člověka nas*at.. a upřímě se divím tomu že nemáme plnou zem teroristů z vlastních řad.. protože sledovat celý život jak mě skupina organizovaných zločinců nonstop okrádá a ještě je jim to k smíchu..ne lidi nedovedu se o tom bavit protože mě to tak moc vytáčí, proboha pokuste to vidět, nebo mě je*ne z toho.. přece to je tak jasné že to víc už snad ani nejde, jde to dohledat, doložit důkazy.. a poslední věc, podívejte se na ně!!! dyť to jsou trosky ti politiici psychicky narušení.. proč je proboha volíte ? Oni dohánějí lidi k sebevraždám, chápete to ? Oni jsou důvodem toho nejhoršího co se tu děje.. víte dokud jste se nedostali do situace kdy s vámi stát vyje*al takovým způsobem že se chcete zabít raději.. tak prostě nepochopíte která bije, neříkám že jsou všichni svatí je mnoho případů kteří jsou evidentně tak blbí.. ovšem i u jejich viny se dá polemizovat zdali jsou vini.. neboť já neznám jedinou lidskou bytost která by se rodila a chtěla by trpět aŤ už živořit v exekuci. Tohle nechme tak prozatím.. bavme se o tom co se děje, tito poskoci vládní mafie co za ně odvádí špinavou práci.. jsou veřejnosti ukazováni jako chudáči společensky prospěšní co dělaj jen svou práci..

Chloritan ( 2. března 2017 02:49 )

Yes ! Pěkně, dobrá zpráva vždy potěší ! Jsem na frajera hrdý ! Jen tak dál občane nedej se ! Alespoň tak budou mít lopaty obhajující práce jako policajt, exekutor, nebo revizor, šanci si uvědomit i samotní pracovnící, důvod uvědomit si že musí vědět co dělají, musejí vědět co je dobré a špatné, víme to všichni, podkopnout staříkovi nohu je špatné že jo, to se určitě všichni shodnem, ale už se dramaticky rozcházíme při názoru zdali práce exekutora je morálně v pořádku.. morálně v pořádku je pouze tehdy, vymůže li jejich činnost nápravu po pachateli.. ovšem je popravy hodna v případě matky živitelky která má pádné důvody k tomu aby žádnou exekuci neměla, či taktéž v případě třetích osob, příbuzných známých nebo zkrátka kohokoli u koho si hyeny usmyslí že budou krást, stačí jim si myslet že se u vás zdržuje dlužník.. a vy jste povinni nechat je zabavit všechny věci ve vašem bytě, ano posléze se můžete bránit, soudit se, cca rok své věci neuvidíte, a jsou případy co neviděli dodnes nic, ne, absolutně ne, a jsem připraven s každým o tom rozumě diskutovat, nevěřím totiž tomu že by to při troše úsilí lidé nebyli schopni pochopit.. co se tady děje, exekuce totiž není vůbec o blbých lidech kteří se z rozežranosti a nudy zadlužují kvůli televize.. sice i onich to je, ale jde především o lidi co se zadlužili buď omylem vlezli do pasti, nebo je k tomu dohnala mizérie za jedno či druhé oni nemohou, je to vina státu, klaus havel zeman jsou podepsaní pod novelou ex. zákona která je naprostým prolomením základních práv a svobod, kde se píše třeba.. Majitel nemovitosti je povinnen strpět prohlídku exekutorem.... v přímém rozporu s naší ústavou. víte o tom že když to celé začlo, tak se ty hyeny nezdráhaly ukrást invalidovi vozík ? To pardon lidi, ale prostě odmítám diskutovat o něčem co prostě, tady je lidem ničen život.. není čas na diskuse, tady se musí zastavit organizovaný zločin v čele vlády. Zajistit lidem bezpečí a spravedlnost.. to co se děje je absolutně za hranou..

tonyka ( 28. února 2017 20:38 )

Co to tady plácáš Ty dutohlavče,piš k věci a ne nesmysly,pitomče!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání