Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Majitele (†43) klubu v Sušici našli oběšeného: Objasní tragédii dopis na rozloučenou?

Autor: aba - 
28. února 2017
05:01

Smutně skončila páteční masopustní maškarní party ve vyhlášeném klubu Tradiční kloub v Sušici. Majitele klubu našli v pátek oběšeného ve skladu.

Přátelé a sousedé si jeho čin neumějí vysvětlit. Michal R. byl prý vždycky vyrovnaný a oblíbený, doma měl krásnou ženu a jeho podnik výborně fungoval. Proč by si tedy sahal na život? Tuto záhadu nepomůže osvětlit ani dopis na rozloučenou. Na rozdíl od jiných sebevrahů po sobě totiž žádný nenechal – a o to větší je jeho smrt záhadou.

Páteční party měla být velkým úspěchem, ale když přišli zaměstnanci podnik znovu otevřít v sobotu, ve skladu našli majitele oběšeného. „Můžeme potvrdit, že jsme v sobotu ve 14:15 nalezli v prostorech jednoho ze sušických klubů tělo muže narozeného v roce 1974. Na místo vyjel výjezd kriminální policie a koronerka. Provedeným šetřením bylo vyloučeno cizí zavinění a v případu byla nařízena zdravotní pitva,“ řekla mluvčí policie.

Pravděpodobně se muž oběsil bezprostředně po konci páteční maškarní party. O jeho všeobecné oblíbenosti svědčí i množství květin a svíček, které se hromadí před klubem. O příčině sebevraždy však místní chtějí spekulovat. „Nevím, co ho k tomu vedlo. Nevypadal nešťastně. Doma měl hezkou manželku. Prý dělá modelku,“ uvedl muž, který zapaloval u klubu svíčku.

bobou ( 28. února 2017 10:48 )

gabreta ( 28. února 2017 09:18 )

Já se jen divím, že redaktor nenapsal, že je to další oběť EET! Jak je poslední dobou zvykem!

kukuku ( 28. února 2017 07:42 )

... nebo to nadměrně dobře fungovalo manželce.

bobou ( 28. února 2017 07:28 )

Že by důsledek drogového rauše? Nebo strach z dluhů?

europa ( 28. února 2017 06:16 )

Oběsil se, nebo byl oběšen?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání