Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragický konec maškarní party v Sušici: Majitele klubu našli mrtvého

Autor: max - 
27. února 2017
10:25

Byl oblíbený, doma měl krásnou manželku a jeho podnik byl vyhlášený v celém okolí. Přesto si třiačtyřicetiletý majitel sušického klubu Tradiční kloub vzal život. Po páteční maškarní party ho našli oběšeného ve skladu.

Klub, ve kterém pravidelně vystupují přední české kapely, byl v pátek plný lidí v nejrůznějších maskách, kteří dorazili na tradiční karneval. Celá party proběhla bez nejmenších problémů a nikdo netušil, že se schyluje k tragédii.

Když však přišel personál v sobotu po akci klub znovu otevřít, našli ve skladu Michala R. oběšeného. „Můžeme potvrdit, že jsme v sobotu ve 14:15 nalezli v prostorech jednoho ze sušických klubů tělo muže narozeného v roce 1974. Na místo vyjel výjezd kriminální policie a koronerka. Provedeným šetřením bylo vyloučeno cizí zavinění a v případu byla nařízena zdravotní pitva,“ uvedla policejní mluvčí.

Podle serveru Krimi Plzeň si muž vzal život nejspíše bezprostředně po skončení páteční party. Událost Sušící velmi otřásla, protože byl muž ve městě a okolí velmi oblíbený. To dokazuje i záplava svíček a květin, které jeho známí nosí před klub.

Zatím není známo, zda podnikatel zanechal dopis na rozloučenou, který by jeho rozhodnutí vysvětlil. „Nikdo to nechápe, nejvyrovnanější člověk v Sušici,“ napsala jedna z jeho kamarádek na Facebook.

Během jednoho týdne je to přitom ve městě už druhá sebevražda. V noci 17. února vyskočila z okna v šestém patře paneláku v Sirkařské ulici dvaačtyřicetiletá žena. Ani jí už lékaři bohužel nemohli pomoci.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání