Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Veronika (28) přišla při nehodě o dcerku (†2 měs.): Jezdila divoce, tvrdí sousedi

Autor: bop - 
25. února 2017
14:27

Nejhorší, co může rodič zažít, je smrt jeho dítěte. A ještě žalostnější životní zkušenost to je, když zemře jeho vlastní vinou. S tím se teď musí potýkat mladá slovenská novinářka Veronika (28), která se svým vozem narazila do stromu a přišla o dceru (2 měsíce).

Veronika, která pracuje v rozhlase, jela ve čtvrtek ráno se dvěma dcerami v autě do Očové na Slovensku. Za Zolnou ale auto z neznámých příčin vyletělo z cesty a skončilo ve stromě, ke srážce patrně došlo ve vysoké rychlosti. "Ta mladá žena jezdila dost divoce. Víc lidí ve vsi říkalo, že to jednou špatně skončí. Buď ublíží sobě, nebo někomu jinému," vyjádřili se sousedé pro slovenský server Pluska.sk. "Maličké je nám velmi líto," dodali.

Pouze dvouměsíční Zorka byla v době nehody na sedadle spolujezdce vedle své matky, připoutaná v dětské sedačce. Vzadu v autě seděla ještě pětiletá Žanetka. Vážná nehoda těžce poranila všechny tři, nejmladší Zorka však po několika hodinách v nemocnici zemřela.

Matka Veronika leží na chirurgickém oddělení ve zvolenské nemocnici a její stav je podle všeho stabilizovaný. Také Žanetka už by měla být mimo ohrožení, musela ale podstoupit operaci hlavy. Doma má mladá žena ještě jednu dceru, která už chodí na základní školu.

Dvě starší holčičky pochází z Veroničina předešlého vztahu, se současným manželem Josefem měli pouze Zorku. Nehodu nyní vyšetřuje policie spolu se znalci z oboru silniční dopravy. "Budeme zkoumat, zda byly osoby ve vozidle řádně připoutané," uvedla banskobystrická policejní mluvčí Petra Kováčiková.

Luci.55 ( 26. února 2017 03:05 )

 Chudinka maličká! 😢 Do konce života bude trýznit matku smrt jejího dítěte, kterou zavinila svou nezodpovědností. 😟

ellka ( 25. února 2017 15:35 )

Malicka vyletela z auta. Po nehode ju nasli lezat na ceste, takze asi tazko bolo dieta priputane v autosedacke.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání