Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krokodýl roztrhal psa na kusy před jeho páníčky. Z bolestivého kňučení běhá mráz po zádech

Autor: shp - 
24. února 2017
12:46

Tak tohle se mexické rodince opravdu nepovedlo. V říčce našli krokodýla, kterého se rozhodli dráždit. To se jim hodně vymstilo. Plaz totiž začal být agresivní. Odnesl to jeden člen rodiny.

Velkého plaza totiž nenechali na pokoji a jeden z mužů se po něm dokonce rozhodl hodit lano. Zvíře setrvávalo ve vodě a nic nedělalo. Jenže pak k němu přiběhl pes a bylo zle.

Krokodýl se po něm vrhl a zakousl se do něj. Následně s obětí začal válet tak, jak to tito plazi dělají. Pes začal kňučet bolestí, ale pomoci mu již nebylo. Za několik okamžiků bylo po něm.

Členové rodiny křičeli a plakali, ale nebylo jim to nic platné. Jejich domácí mazlíček se stal pochoutkou mnohem silnějšího protivníka. Kdyby ho měli na vodítku, nestalo by se to.

Rozzuřený krokodýl naštěstí nezaútočil na nikoho z lidí. Rodina však přišla o svého milovaného člena. Kdo pokouší své štěstí, může přijít i o nejbližší. Z těchto záběrů se dělá člověku vážně špatně.

Video  A je po mazlíčkovi.  - Liveleak.com
Video se připravuje ...

zvonik54 ( 14. listopadu 2018 18:52 )

Za smrt psa mohou lidé. Krokodýl jednal podle přírodních zákonů, pes nemohl tušit, jak toto vodní zvíře loví s jak zareaguje. Vinen je člověk, poněvadž jeho chlupaté domestikované zvíře bylo vyprovokováno člověkem k zápolení s krokodýlem. Smutné...

adevr ( 24. února 2017 13:23 )

Sorry, ale tak nějak jsem fandil krokodýlovi. Škoda jen že to odnesl nevinný rodiný mazlíček, místo toho imbecila který to zvíře provokoval tím trapným lasem...

pavel215_klafunda ( 24. února 2017 13:20 )

Pěkně, krokouš!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání