Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Veroniku (†27) podle policie umlátil expartner: Syna (7) dala sociálka manželce údajného vraha

Autor: lm - 
26. února 2017
17:03

Rodiče brutálně zavražděné Veroniky (†27) jsou v šoku! Mladou ženu loni v létě podle policie umlátil její expartner Řek Michail Chatzitheodoridis (31), který trvale žije v Německu. Patrně kvůli jejich synovi Miškovi (7). Rodiče ženy doufali, že svého milovaného vnoučka nyní budou moct vychovat. Sociálka ho ale namísto toho svěřila manželce údajného vraha!

Brutální vražda mladé maminky Veroniky (†27) ze slovenské vesnice Vtáčkovce šokovala celou zemi. Veroniku našli loni v srpnu nedaleko domu rodičů s rozbitou hlavou a vyhrnutou košilí v kaluži krve. Policie viní z vraždy jejího bývalého druha Řeka Michaila Chatzitheodoridise (31), který ji měl v noci vylákat z domu a brutálně umlátit.

Muže zatkla německá policie a skončil ve vazbě. Motivem odporného činu byl podle slovenských médií spor o jejich sedmiletého syna Míšu, který v tu dobu žil u otce, ale matka si ho chtěla vzít zpět. Péči jí posvětil i soud a Michail Chatzitheodoridis se přes to patrně nemohl přenést.

Podle informací slovenského deníku Nový Čas německá sociálka ale paradoxně chlapce nechala u manželky údajného vraha. "Dozvěděli jsme se, že malý se stýká s vrahem naší dcery! Žije u jeho nové ženy. S ní chodí do basy navštěvovat otce," řekl zoufalý dědeček Dušan. Prarodiče chtějí Mišku do péče a snaží se prostřednictvím tlumočníků a právníků vše dojednat.

V průběhu vyšetřování navíc vyplynulo, že Michail Chatzitheodoridis prý Veronice už od začátku lhal. Svou současnou manželku si měl vzít už před dvěma lety, kdy Veronice sliboval společný život se synem. V tu dobu ale zplodil s jinou dítě v Německu. Před rodinou Veroniky pak tvrdil, že druhá žena je ve skutečnosti manželkou bratra.

Prarodiče jsou přesvědčení, že bývalý druh svůj čin dlouho plánoval a jeho manželka o všem musela vědět. "To je něco hrozného! A malý k němu ještě chodí do basy. Řekli mu, že mamka zemřela. Ale neřekli, co se jí stalo s odůvodněním, že to nemůže ještě vědět. Nechápu, jak může být u Michailové, tedy u manželky vraha. Ona je pro něj cizí osoba," uvedla babička Viera. Prarodiče nyní s chlapcem nemají žádný kontakt, nikdo jim to totiž nechce umožnit. Navíc jim přijde, že otec se snaží chlapce poštvat proti nim.

oliiiii3 ( 8. března 2017 11:09 )

Chudak decko.

kiwi65 ( 26. února 2017 20:16 )

 Jó každá mladá kobra je hned vlhká jak vidí cigána z jihu.Tady mají krasavice výsledek.Chtějí mít něco extra,tak to mají...

oringla ( 26. února 2017 19:38 )

Hrála si V. tím "sexy" pohledem na vampa nebo chřestýše?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání