Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

V Plzni zmlátili mladíci posádku jiného vozu: Manželský pár napadli na křižovatce

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: aba - 
20. února 2017
15:38

V sobotu večer došlo v Plzni k šokujícímu útoku. Ženu a muže jedoucí ve vozidle Audi napadla posádka jiného vozu, a to přímo uprostřed provozu.

Konflikt začal na jedné z plzeňských křižovatek. Na asi čtyřicetiletý pár jedoucí ve vozu Audi začala troubit posádka vozu Volkswagen. V něm seděli čtyři mladíci ve věku okolo dvaceti let a za volantem byla stejně stará dívka. Spor se rozhořel zřejmě kvůli nejasné dopravní situaci a začal troubením a hanlivými posunky směrem k posádce vozu Audi. Jak uvedl server Krimi-Plzeň, mělo údajně dojít i k bouchnutí či kopnutí do auta.

Tím to však neskončilo a mladíci s dívkou vozidlo dál sledovali. Když řidič v audi zastavil na červené, mladíci z druhého auta z vozu vyběhli ven a snažili se dostat k páru, který byl ve svém voze zamčený. Když se nemohli dostat přímo k nim, začali alespoň likvidovat auto, to všechno za plného provozu.

To si muž z audi nenechal líbit a nakonec opravdu vystoupil. Jakmile ale opustil svůj vůz, dostal pěstí do obličeje. „Srazili mi brýle, bez kterých vůbec nic nevidím, takže už jsem se jen bránil a chránil si hlavu před ranami, kterými mě zasypávali. Bylo to velmi rychlé, pak se mě ale naštěstí zastal muž, který byl v autě za tím golfem, a začal na útočníky křičet a tím mě zachránil, i když málem zbili i jeho. Pak chtěli z místa odjet, já si jim stoupl před auto, ale slečna za volantem do mě najela, takže jsem nakonec musel uskočit,“ popisuje útok muž, který i se svou ženou skončil v nemocnici.

Mladíci i s dívkou z místa ujeli, ale policie je díky popisu svědka celé události po chvíli ve voze zastavila a celou posádku zajistila. „Na vozidle Audi měla vzniknout škoda kolem 15 tisíc korun. Zajistili jsme několik osob narozených v roce 1995 a 1994 a řidička vozu VW Golf narozená v roce 1994 nadýchala 0,4 promile. Zatím jsme zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření z přečinů výtržnictví a poškození cizí věci a případem se samozřejmě dále zabýváme a celou věc šetříme,“ uvedla mluvčí policie.

vvogh.t ( 20. února 2017 17:21 )

co hulíš magore že tady pořád vzpomínáš na sajuz

settt ( 20. února 2017 17:17 )

kasr do ksichtu a je vymalováno... co s takovým ksindlem...?

kiwi65 ( 20. února 2017 16:45 )

 Nebyli to náhodou mladíci nemyté pleti?Jinak za komanče by je švesty seřezali,odvezli 20 km za město,sebrali boty a teď se vrať zpátky,cestou můžeš přemýšlet o tom co jsi provedl.

1_2_3 ( 20. února 2017 16:22 )

 Parchantům odebrat řidičák a na rok makat do uranových dolů. Tyhle mladý čub.ky by neměli dostat volant do ruky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání