Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Matka Oty S. promluvila o pedofilii syna: Doma měl mladší sestru. Exmanželky se o ničem nezmínily

Autor: dce - 
17. února 2017
09:52

Více než pět týdnů policie pátrá po zmizelé Míše Muzikářové (12). Zatím ovšem bez výsledku, po Míše není ani stopy. Stále více se ovšem řeší osoba Otakara S., bývalého přítele Míšiny matky, který před třemi týdny spáchal sebevraždu. Právě o něm vyplouvá na povrch stále více podivných informací. A jak přiznala i jeho matka – ona sama o některých neměla ani tušení!

Šok, který Otakarova matka zažila, když na světlo vycházely intimní detaily ze života jejího syna, musel být ohromný. Obzvláště když vyšlo na povrch, že byl její syn obžalován ze sexuálního zneužití nezletilé. Kamarádku nyní pohřešované Míši měl vozit v autě, nabízet jí peníze za sex a osahávat mezi nohama.

Jenže tento případ se soudu, a tak ani pravomocného rozhodnutí, nikdy nedočká. Ota spáchal na konci ledna sebevraždu. Informace o dopisech, které po sobě měl zanechat, ovšem patrně není pravdivá. „Policie mi řekla, že žádné dopisy neexistují,“ řekla paní Irena serveru TN.cz.

O obtěžování nezletilé dívky se jeho matka dozvěděla až z médií. „Celá rodina je šokovaná, že se o takové nemoci (pozn. red. – pedofilii) dozvěděla po 38 letech Otakarova života a to ještě z médií,“ prohlásila Otova matka s tím, že se ani náznaky pedofilně neprojevoval.

Ani od předchozích žen, se kterými měl Ota vztah, neslyšela nic špatného. „Nikdo z předchozích manželek se o ničem nezmínil, doma byl do 18 let a i když měl mladší sestru, tak nikdy k tomu nebyl ani náznak.“

Otovu smrt si paní Irena nyní vyčítá, myslí si, že kdyby věděla víc, mohla jeho sebevraždě zabránit. „Je nám všem líto, že jsme o tom nevěděli, protože se nic z toho nemuselo stát. Mohli jsme mu vyhledat lékaře a on tady s námi mohl ještě být. Strašně moc to bolí. S ‚Otínem‘, jak jsem mu říkala, jsme si rozuměli i beze slov,“ dodala žena.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

martina.k ( 18. února 2017 15:41 )

Proti beci? Nic, vubec nic a nebud vztahovacny

martina.k ( 18. února 2017 10:30 )

Zadnej uchyl a dobytek nejsem!!!! To si zapis za usi, to neee toto

snehulak ( 18. února 2017 08:56 )

Ale no tak, kdo z nás neměl doma mladší sestru a její kamarádky, se kterými jsme si hrávali na doktora. Mimochodem, znáte tu, jak holčička navrhne chlapečkovi hru na doktora a když on souhlasí, tak první co na něj vypálí, je pokyn - nejdřív jestli máš těch třicet korun.

berlin71 ( 18. února 2017 01:15 )

Mas pravdu hlavne at je legrace

martina.k ( 18. února 2017 00:51 )

O sexu a natrzey .... jsem se nebavila!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání