Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Amanda Knox popsala pobyt v italské base: Měla románek s vězeňkyní!

16. února 2017
22:50

Amanda Knox (29) si v Itálii užila románek za mřížemi! Američanka tam strávila skoro čtyři roky ve vězení za vraždu spolubydlící Meredith Kercher. V roce 2011 ji ale soud obvinění zprostil a Amanda Knox se vrátila do vlasti.

Amanda Knox byla v Itálii odsouzena za vraždu spolubydlící Meredith Kercher (†21), která byla v roce 2007 nalezena v jejich bytě s proříznutým hrdlem, množstvím bodných ran a podlitin. Podle vyšetřovatelů spolu s přítelem Italem Raffaelem Sollecitem a drogovým dealerem Rudym Guedem ženu zavraždili po požití většího množství alkoholu a drog při násilných sexuálních orgiích. Později pak kriminalisté tvrdili, že Amanda Knox spolubydlící zavraždila při hádce.

Američanka strávila v italském vězení téměř čtyři roky. Pro server Broadly nyní popsala, jak si za mřížemi užila i krátký románek s vězeňkyní jménem „Leny“. „Hned jsem si jí všimla: drobná, s břichem a krátké tmavé vlasy,“ popsala Amanda.

Ženy se spolu daly do řeči a skamarádily se. „Poté vedle mě běhala jak štěňátko, když jsem druhý den vyrazila na hřiště, a tak to bylo i den poté a nakonec každý den,“ uvedla. „Takže jsem ji nechala, aby poslouchala moje CD. Naučila jsem ji, jak hrát šachy.“

Amanda Knox uvedla, že intimní vztahy mezi ženami ve vězení jsou běžné, i když je většina z nich jinak heterosexuální. Podle Američanky jsou „přechodně homosexuální“. „Leny se mě nemusela snažit svést, mohla se tak jen chtít rozptýlit od své samoty,“ napsala Amanda.

Leny prý Amandu přesvědčovala, aby s ní navázala intimní vztah a po nějakém čase ji dokonce políbila, což Američanku „naštvalo a uvedlo do rozpaků“. „Řekla jsem Leny, že když není schopná respektovat mé hranice, tak už nemůžeme být přátelé,“ dodala.

Amanda Knox byla osvobozena nejprve v roce 2011 a pak znovu v roce 2015. Ve vězení nezůstal ani její někdejší italský přítel. Jediným odsouzeným v italském případu vraždy britské studentky Meredith Kercher je tak Rudy Guede, původem z Pobřeží slonoviny. Ve vězení si má odpykat 16 let.

inkvizitor ( 17. února 2017 03:52 )

Odporná, namachrovaná a furt nadržená amerikánka to udělala! ale nakonec to odskákala černá huba

kuniksicht ( 17. února 2017 01:09 )

hmmmmmmmm, a co nam chce autor tohoto clanku sdelit? jaksi to nechapu.......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání