Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

S Jirkou, který se zabil v BMW, se loučili kamarádi v luxusních autech: Chtěl se jim vyrovnat, musel mít dvě práce

Autor: red - 
17. února 2017
09:05

Rodina, přátelé i krásná přítelkyně Hanka plakali ve smuteční síni v Těrlicku pro Jirku Š. (†23). Mladík minulý týden ve vysoké rychlosti neudržel svoje luxusní BMW na silnici a po nárazu do stromu zahynul.

Jirkovo tělo nechala rodina uložit do bílé rakve. Okolo katafalku ležely hromady květin a věnců. Ve smuteční síni bylo ticho a jen občas byl slyšet pláč příbuzných a přítelkyně Hanky.

Tvrdě pracoval

Smuteční proslov napsali Jirkovi příbuzní. Vyzdvihovali jeho dobré srdce a pracovitost. „Otec pro něj nebyl jen tátou, ale parťákem a nejlepším kamarádem. Společně zkrášlovali klientům zahrady,“ vzpomněl řečník. Mimořádný vztah otce se synem zdůraznil i tím, že si spolu pravidelně volali i osmkrát za den.

Ve smuteční řeči byl vyzdvižen nejen vztah Jirky k přátelům, ale též k mladším sourozencům. „Pro bratra Dana byl vzorem a Verunka byla jeho princeznou, kdy Jiří stále přemýšlel, jak jí vyčarovat úsměv na tváři,“ zaznělo při smutečním obřadu.

S přítelkyní Hankou se Jirka chystal slavit čtvrté výročí. „Byl jsi mým prvním klukem a životní láskou. Tolik bych ti toho chtěla říci do očí,“ četl řečník slova pozůstalé partnerky.

Okolo obřadní síně stála řada luxusních vozidel. Nechyběly značky Porsche, BMW, Mercedes a další. „On měl dvě práce, aby si své auto mohl platit a stačil kamarádům. Jeho rodiče jsou velmi slušní a pracovití lidé,“ prozradil jeden z blízkých zesnulého Jirky.

Odhalí příčinu smrti pitva?

Na sebevraždu to v případu Jiřího Š. nevypadá. I když to na sociálních sítích tvrdili někteří pisatelé. Neexistuje ani dopis na rozloučenou, o němž se na sítích hovoří.

„V tuto chvíli indicie a informace, které máme k dispozici, nesměřují k úmyslu. Dopis na rozloučenou nemáme. Nicméně okolnosti a příčiny tragické dopravní nehody jsou stále ve stadiu prověřování,“ řekla policistka Zlatuše Viačková.

Jiřího Š. si našla smrt na trase z Havířova k Orlové. V zatáčce vyjel s BMW ze silnice, ve 250 kilometrech v hodině, přerazil sloup elektrického vedení. Zastavil ho až náraz do stromu. Na tomto místě vzniklo pietní místo, kam kamarádi chodí zapalovat svíčky.

Na stejném silničním úseku v Lazecké ulici vyhasl od začátku ledna život již tří lidí. V nedaleké ulici Ostravské zahynul při nehodě další, čtvrtý člověk.

Alpacino ( 12. března 2017 13:01 )

 Škoda ho byl mladej ale chápu ho mám rád taky rychlou jízdu a luxusní auta bez toho život není ono není na to udělat Plzeň Praha po dálnici 18 minut moje největší rychlost 300km

kuniksicht ( 18. února 2017 06:09 )

bila rakev? to snad pro male dite a ne pro tohoto blba.....a jemu podobnych. doufam jen, ze se pozabiji sami a nezmrzaci nekoho kdo se octne ve spatnou chvili na spatnem miste.....kde se bude vyskytovat nejaky jemu podobny....(8x si denne telefonovali s tatou....a tata mu stale rikal to stejne....nejezdi jako magor, co jinneho mohli resit)

dave260377 ( 17. února 2017 21:49 )

jj zavist nad blbostí to jako myslíte??????a ti lidi co maji doma jak říkate socka karu se rano probudí a budou si uzivat dalsiho dne.Kdežto ten co mel takove auto jak pišete, uz se nikdy neprobudí.A proč??protože to byl ubožak,ktery si nevažil života sveho a ohrožoval životy jinych kdo seje vítr,sklidí bouři

dave260377 ( 17. února 2017 21:43 )

 Už je to važne trapny proč ho sem cpete,udelal neco zaslužnyho?ne jen ohrozil další řidiče a vy ho tady kazdy den oslavujete jakej to je chudak..kdo vam zaplatil?proc se takhle nevenujete lidem ktere tihle bezmozci jako je, nebo spiš byl tenhle Jirka na silnicích zabili???????je to ubožak kterej dostal jen to,co mu patřilo.Mohl žit nebyt toho že nedodržoval predpisy a machroval jedine co na to napsat dobře mu tak je to ubožák

MILLLIS ( 17. února 2017 20:41 )

Pokud tedy mel vubec co ztratit....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání