Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dva policisté v Jílovém u Prahy spáchali sebevraždu: Co je dovedlo k zoufalému kroku?

Dva policisté v Jílovém u Prahy spáchali sebevraždu: Případy spolu prý nesouvisí. (Ilustrační foto)
Dva policisté v Jílovém u Prahy spáchali sebevraždu: Případy spolu prý nesouvisí. (Ilustrační foto)  (Autor: Blesk - David Malík, profimedia.cz)
16. února 2017
14:26

Vyšetřování úmrtí policisty z Jílového u Prahy je u konce. Muž spáchal loni v říjnu sebevraždu. S případem, který se odehrál o rok dříve, kdy se zastřelil jiný policista z Jílového, to údajně nesouvisí.

10. října 2016 našli mrtvého policistu u rozhledny Pepř v Jílovém u Prahy. Vše nasvědčovalo sebevraždě. „Je to nešťastná, tragická událost,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Truxa. Sebevraždu potvrdilo i vyšetřování GIBSu.

Místní ale zpráva zasáhla o to víc, že přesně rok předtím – tedy 10. října 2015 – se v Jílovém zastřelil jiný místní polista, ten se ale zabil přímo ve službě na místním oddělení. Smrt dvou mladých policistů přesně rok po sobě vypadala přinejmenším podezřele.

Verdikt GIBSu ale zní jasně – případy spolu nijak nesouvisejí, to serveru Lidovky.cz potvrdil i mluvčí policie Jakub Vinčálek. Podobně o tom mluvili i blízcí druhého z mrtvých policistů už loni v říjnu. „Můj názor je, že to spolu vůbec nesouvisí. To byl mladý kluk, který to tehdy údajně udělal kvůli holce,“ tvrdil podle TN.cz policistům známý.

bizon_pepa ( 16. února 2017 17:14 )

Zřejmě jde o nějakou hru. Uvidíme, jak to bude letos v říjnu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání