Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapce (†10) v obchodě zavalil nákupní pult: Zranění hlavy podlehl

Autor: lm - 
15. února 2017
16:38

Desetiletý chlapec zemřel poté, co na něj v obchodě spadl nákupní pult a způsobil mu vážná zranění hlavy. Chlapeček byl identifikován jako Kaden Reddick, který byl v obchodě zrovna se svou tetou. Školák zemřel na první den pololetních prázdnin.

K tragické nehodě došlo v pondělí odpoledne v anglickém nákupním centru Oracle v Readingu. Kaden Reddick (†10) nakupoval se svou tetou v obchodě Topshop, když se na něj převrhl nákupní pult, na kterém jsou umístěny šperky a další drobnosti. Chlapec přitom utrpěl vážná zranění hlavy, kterým po převozu do nemocnice podlehl.

Původní nepotvrzené informace hovořily o tom, že chlapec na sebe měl těžký kus nábytku převrhnout sám. „To by vůbec nemělo být možné, protože by měly (tyto nákupní pulty) být dobře ukotveny k podlaze,“ vysvětlil britskému deníku The Sun jeden ze zaměstnanců zmíněného obchodu. Společnost proto podle zaměstnance vydala příkaz, aby nákupní pulty z obchodů zmizely.

„Kaden mě vždycky rozesmál a vykouzlil mi úsměv na tváři. Měl nakažlivou povahu a svět přišel o toho nejsladšího chlapce, kterého jste si mohli přát,“ smutní za chlapcem tetička Chantelle Cowley, která byla v obchodě s ním.

zednik ( 15. února 2017 18:22 )

Osobně to tipuji na vysoce inteligentní dítě, u něhož se to projevuje tak, že je tzv.hyperaktivní. Prostě s pultem z nudy tak dlouho lomcoval, až pult povolil.

matno ( 15. února 2017 17:24 )

Určitě je to pro rodinu velké neštěstí, nechci to bagatelizovat. Ale kdo někdy potkal nějakou nakupující britskou rodinu s dětmi, tak se asi spíše diví, že takových případů není víc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání