Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vražda v přímém přenosu: Moderátora zastřelili, když četl zprávy!

Autor: lm - 
15. února 2017
11:39

Moderátor rádiové stanice byl zastřelen v přímém přenosu! Dominikánský DJ Luis Manuel Medina zrovna vysílal pořad přes Facebook, když k němu do místnosti vtrhli ozbrojení útočníci a začali střílet. Zabili dva lidi a vážně postřelili sekretářku.

K incidentu došlo v úterý v prostorech rádiové stanice v nákupním centru v dominikánském městě Sao Pedro de Macorís. Moderátor Luis Manuel Medina zrovna četl zprávy v živém přenosu přes Facebook Live, když do rádia vtrhli ozbrojenci a začali střílet.

Na pozadí videa je slyšet žena, jak křičí „výstřely, výstřely, výstřely“, po čemž je moderátor viditelně v šoku, ale ještě dočte větu. Medina pak přenos ukončil a to bylo naposledy, kdy ho jeho fanoušci viděli. Neznámí ozbrojenci ho zastřelili, stejně jako ředitele rozhlasové stanice Leo Martíneze. Sekretářka Dayaba García skončila s vážnými střelnými poraněními v nemocnici, kde musela podstoupit operaci.

Video  Moderátora Luise Medinu zastřelili v práci.  - Facebook
Video se připravuje ...

Motiv útoku je stále nejasný. Policie zatkla tři muže, ale zatím nepadlo žádné obvinění. Žalobce Claudio Cordero doufá, že s identifikací útočníků pomůže zraněná sekretářka.

Na facebookové stránce rádia fanoušci mezitím vzdávají hold svému oblíbenému moderátorovi. „Slovy nelze vyjádřit smutek, který zachvátil rodinu a lidi ze Sao Pedra de Macorís po vraždě hlasu naší komunity,“ píše se v jednom z nich. Luis Manuel Medina byl ženatý a měl dceru.

nezadat1 ( 15. února 2017 13:23 )

Má a těžkou.O první místo se dělí s ČSSD.

Kominik ( 15. února 2017 12:18 )

Blesku bomba video, čumím na to tři a půl minuty, jak tam cosi tlachá a nic! Ale vteřinu před koncem se ozve střelba a prd konec, fakt bomba video

nezadat1 ( 15. února 2017 12:12 )

Ani se nedivím jestli to byl takovej prolhanej a prodejnej penis jako Moravec.

Jardah775 ( 15. února 2017 12:08 )

Už jsem se podle titulku lekl,že se to stalo v mnou financované ČT.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání