Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Školačku (11) znásilnil bratr. Narodila se jí holčička: Nyní je znovu těhotná a o odporném útoku promluvila

Autor: lm - 
14. února 2017
12:52

V dětství ji znásilnil bratr a dívka otěhotněla. Tressa Middleton (23) se ve 12 letech stala nejmladší matkou ve Velké Británii. Dítě tehdy musela dát pryč, s čímž se dodneška nesrovnala. Tressa je nyní znovu těhotná a doufá, že tentokrát bude už vše „perfektní“.

Tressa Middleton strávila podstatnou část dětství u pěstounů, protože její matka byla bez domova. „Pamatuji si, jak pro mě pěstouni uspořádali narozeninovou oslavu v McDonaldu a dovolili mému bratrovi Jasonovi, abychom se potkali. Byl trochu starší než já a já měla radost, že ho uvidím,“ popsala v rozhovoru s televizní stanicí ITV. Dívka tehdy ale vůbec neměla tušení, že setkání s bratrem jí změní celý život.

Když se dívka v 11 letech vrátila zpět k matce, přijel s nimi bydlet i její tehdy 16letý bratr Jason. Mladík sestru vzal na odlehlé staveniště a tam ji napadl. „Jezdili jsme tam blbnout na kolech. V jednu chvíli byl úplně v pohodě a v další bylo vše jinak,“ uvedla Tressa. Dívka poté otěhotněla a dlouhou dobu se snažila vše tajit. Vše prasklo, když se opilá svěřila kamarádce a ta to ohlásila úřadům.

Jason si v roce 2009 odnesl od soudu čtyřletý trest. Její dítě pak putovalo do náhradní péče, s čímž se prý Tressa nikdy nesrovnala. Po porodu propadla drogám a alkoholu a trvalo dlouhou dobu, než se z toho dostala. Nyní je ale zasnoubená a s 30letým snoubencem čeká miminko.

„Opravdu jsem nadšená, co přinese budoucnost, a už teď své děťátko miluji. To, že mi předtím vzali dceru, mě provází dodnes a udělám vše, co bude v mých silách. Nedovolím, abych o toto dítě přišla,“ řekla Tressa.

S prvorozenou dcerou si prý dlouhou dobu psala, ale Annie jí naposledy napsala zhruba před 18 měsíci. Tressa o ni prý nechce bojovat, protože by od ní bylo sobecké ji vytrhnout z jejího života. Doufá ale, že se jednoho dne její dvě děti potkají.  „Doufám, že mě pochopí. Nechám to na ní a doufám, že mi odpustí,“ vysvětlila s tím, že ji navzdory všemu miluje a navždy bude v jejím srdci.

petrw ( 4. listopadu 2018 13:08 )

fuj ta je odporna jako všichni anglosi

alfasamec ( 20. února 2017 15:20 )

Taková divná rodinka...

buban ( 14. února 2017 17:58 )

Řekla bych, že mr.berlusconi š.u.k.á pouze virtuálně na pleskových diskuzích, neboť vycházky z uzavřené místnosti nemá svým přičmoudlým zeťákem povoleny.

buban ( 14. února 2017 17:00 )

Taková normální rodinka - děvče v 11 letech otěhotní po znásilnění bratrem, situaci tají, načež následné těhotenství přizná, když se opije.

gjim ( 14. února 2017 16:36 )

Š.u.k.á celá rodina a nikoho nepříjmá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání