Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vážná nehoda na Olomoucku: Zranila se řidička a čtyři děti

Autor: ČTK ljš - 
12. února 2017
11:47

Pět lidí, z toho čtyři děti, se dnes zranilo při nehodě osobního auta v Klopině na Olomoucku. Devětadvacetiletá řidička narazila vozem do betonového sloupu. Zranění cestujících nejsou vážná, děti i řidička skončily v péči lékařů.

Nehoda se stala kolem 09:30. "Záchranáři na místě nalezli zraněnou devětadvacetiletou ženu s povrchním poraněním horní končetiny. K nárazu došlo ve zhruba čtyřicetikilometrové rychlosti, paní po komplexní prohlídce, ošetření a zajištění včetně částečné imobilizace fixačními pomůckami byla předána k návazné nemocniční péči v Šumperku," uvedl mluvčí záchranné služby Zdeněk Hošák.

Při nehodě se zranily také čtyři děti, šlo o povrchní poranění v obličeji a drobné oděrky. Děti byly po ošetření převezeny taktéž do nemocnice v Šumperku, uvedl Hošák.

Hasiči na místě zajistili auto před vznikem požáru. "Při nehodě došlo k porušení odvětracího vedení u plynovodu, návazně na to dorazila hotovostní služba plynárenské společnosti," dodal Hošák. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

takytaky ( 13. února 2017 06:48 )

Pro Honzu - ono to s tou sockou může být zavádějící. Znám jednu pravou, zadluženou, ovšem žijící si zásadně nad poměry. Hory, dovolená, auto, všechno platí tatínek - důchodce s minimálním důchodem. Na první pohled nikdo nepozná, že jí stačí na takový pozlátko minimální příjem. Mimo jiné, samoživitelka s dítětem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání