Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující video: Mladá Slovenka močí na korán. Všechny muslimy oddělám, říká před slovenskou vlajkou

12. února 2017
08:42

Statisíce zhlédnutí už má šokující video, které se objevilo na internetu, kde se i přes blokování stále dál šíří. Mladá Slovenka vyhrožuje muslimům, nazývá je „parazity“ a zneuctí korán. Video může ohrozit bezpečnost u našich sousedů, dívka navíc spáchala hned několik trestných činů.

Podle hlasu sotva dospělá, do válenek s kožíškem oděná dlouhovlasá dívka si za sebe mezi zasněžené stromy pověsila slovenskou vlajku jako kulisu ke svému nenávistnému videu. Do kamery nejprve ukáže muslimskou svatou knihu korán. Pak si stáhne kalhoty, natrhané stránky pomočí, polije benzínem a následně je zapálí.

„Co se týká islámu, prostě za tím si stojím. Jsou to pro mě paraziti, kteří jsou horší než svrab. Všechny si vás postupně budu lovit. Bez ohledu na to, zda to bude žena, dítě nebo chlap, každého, kdo se mi postaví do cesty, bez problému oddělám,“ říká nenávistně Slovenka, která si zřejmě neuvědomuje, že by její chování mohlo mít nedozírné důsledky.

Mladá dívka se údajně nyní nachází ve Finsku a je na ni podáno už několik trestních oznámení. Závažnost svého počínání nijak neřeší, když na videu „hrdinsky“ vzkazuje: „Že je na mě podané trestní oznámení, to mě nezastaví. Vzkazuju všem, i policii, nikdo mě nezastaví.“

"Po zhlédnutí tohoto videa se dá říci, že tam byly pravděpodobně naplněny znaky trestných činů, extrémistických,“ řekla televizi JOJ odbornice na trestné právo Lucie Kurilovská. Redakce televize video již poslala na Prezidium policejního sboru SR, které se jím zaobírá. Dívka by se mohla vyhnout zodpovědnosti jen v případě, že by se ukázalo, že je vážně psychicky nemocná.

Ačkoli dívka zdůrazňuje, že video reprezentuje pouze její názory, vzhledem k použití slovenské vlajky se státním znakem by nahrávka mohla ohrozit bezpečnost celé země.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání