Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jirka (†23) se zabil v milovaném BMW: Poslední SMS od přítelkyně před smrtí

Autor: ljš, Karel Janeček - 
11. února 2017
05:00

Byli krásný pár jako z katalogu. Teď ale blonďaté Hance zůstaly oči pro pláč. Její přítel Jirka se v noci ze středy na čtvrtek zabil ve svém milovaném BMW na silnici mezi Orlovou a Havířovem. Tachometr se při nehodě zasekl na 250 km/h.

Jirka miloval rychlou jízdu a to se mu zřejmě stalo osudným. Do nebezpečné zatáčky u Orlové vjel ve vysoké rychlosti a ztratil nad vozem kontrolu. Ten vylétl ze silnice, přerazil sloup a roztříštil se o strom. Jirka bohužel neměl šanci přežít.

Protože ručička tachometru ukazovala neuvěřitelných 250 km/h v úseku, kde je kvůli bezpečnosti povolená jen padesátka, začalo se okamžitě spekulovat o tom, že nešlo o běžnou nehodu.

„Ta zatáčka se dá projet i hodně rychle, ale to za dobrých podmínek, když je suchá cesta. Ani největší závodník by si netroufl do zatáčky vjet ve 250. Natož tak na promrzlé silnici. To prostě nejde. Na cestě není žádná stopa po smyku, prostě nic. Za tím musí být něco jiného. Jinak to nevidím,“ řekl Deníku jeden z mužů, kteří se na místo přišli podívat.

Diskutující na internetu tvrdili, že se Jirka rozhodl ukončit život z nešťastné lásky. To ale rozhodně popírají jeho rodiče, podle kterých bylo ve vztahu jejich syna s krásnou blondýnkou vše v pořádku. „Oni byli s Haničkou čtyři roky. V pátek měli jít na ples, kupovali spolu v týdnu šaty,“ řekla Blesku jeho maminka.

Vyloučila také, že by se dvojice například pohádala v hodinách před Jirkovou smrtí. „Psala mu SMS, že ho miluje,“ vysvětlila. 

 

TonyBohum ( 24. března 2017 00:58 )

Blondyna už přefikla Pasterňaka tak se mu v tom Bostnu přestalo dařit.

MILLLIS ( 18. února 2017 00:34 )

Souhlas: skoda mladeho zivota a uprimnou soustrast rodine a vsem co ho meli rádi. Absolutni nesouhlas s tim, ze ve 23 letech ma clovek malo vyvinutou "sebeochranu i pro druhe". Pud sebezachovy uz mel mit vyvinuty v tomhle veku davno, ostatne je to pro kazdy zivocisny druhy vrozene. A skoda, ze mu rodice pri vychove nejak opomneli vstipit uctu k zivotu druhych. Ted uz pozde bycha honit. Skoda mladeho zivota, ale ve 23 je uz kazdej zodpovednej sam za sebe a za svoji smrt si zodpovida jen sam a nikdo jinej. Frajerina se v zivote nevyplaci a za volantem uz vubec ne. Toto nestesti ma i velmi pozitivni stranku - nastesti nestacil poslat do vecnych lovist nikoho jineho jen sam sebe. On nebyl "zrejme rychly ridic", on byl blesk ritici se po namrznute klikate okrsce v noci rychlosti minimalne 250 kmh. Myslim, ze by se spouste lidi delalo nevolno, kdyby touto rychlosti jeli treba uz jen na pristavaci draze. Blesk, ktery si neuvedomil, ze se muze svoji zakomplexovanosti (vyrovnat se jinym a mit minimalne stejne dobre a nabusene auto) a frajerinou (s umyslem zamaskovat sve komplexy) pripravit o zivot (coz taky dokazal), ale taky, ze muze pripravit o zivot nekoho jineho, nehlede na to, ze si ve 23 letech neuvedomoval, ze svym neuvazenym jednanim muze privodit taky dlouhodobou bolest rodicum a vsem, kteri ho meli radi. S urazlivymi, sprostymi a vulgarnimi komentari zasadne nesouhlasim (ale on to ani jinak maly cesky clovek zastoupeny vzorkem vetsiny zde prispivajicich bohuzel neumi), ale sam se privedl tam, kde je. Bohuzel. Preju rodine a vsem tem, kteri ho meli radi, hodne sil.

lalia ( 17. února 2017 09:41 )

Je to hyenismus od některých z vás co tu píšete.Zřejmě byl Jirka rychlý řidič,ale nikomu nechtěl ublížit.V 23 letech je člověk ještě v oblacích a měl málo vyvinutou sebeochranu i pro druhé.To je pravda a měli by si z toho vzít výstrahu ostatní řidiči co jezdí rychle a hlavně ti mladí.Škoda mladého života a upřímnou soustrast rodině a všem co ho měli rádi.

jerry ( 12. února 2017 16:29 )

Já tam jel před dvěma roky a také tam nikdo nejel.

misanek3333 ( 12. února 2017 09:49 )

Jirka do me cca 2 mesice zpatky vlitnul kdyz jsem v hustem desti jel 80 osobakem a on dodavkou 130 a frajersky cumel do mobilu . Kdybych se mu na posledni chvili nevyhnul mohlo to skoncit smrti me 2 lete holcicky a ne jen znicenejma plechama , ktery mi doted pojistovna neuhradila . Takze ti vlastne Jirko dekuji ze ses zabil a uz nikoho nebudes ohrozovat . Bohuzel uz se s tebou o nahradu skody soudit nemohu ale seru ti na penize ... Jsem rad ze se me dceri nic nestalo ... A sam bys uznal kdybys tyto radky mohl cist ze ten idiot co ti na nehode rikal neco o normalni jizde mel pravdu ... Karma funguje bohuzel

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání