Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přítel umlátil jejího devítiletého syna k smrti kvůli dortu: Byla to výchovná metoda, říká matka dítěte

Přítel umlátil jejího devítiletého syna k smrti kvůli dortu: Byla to výchovná metoda, říká matka dítěte.
Přítel umlátil jejího devítiletého syna k smrti kvůli dortu: Byla to výchovná metoda, říká matka dítěte.  (Autor: Policie USA)
Autor: aba - 
9. února 2017
20:59

Oriana García (26) žila se svým synem (†9), přítelem a bratrem v americkém Marylandu. Všichni tři chlapce týrali a jejich ohavné řádění skončilo až chlapcovou smrtí. 

V osudný den malého chlapce připoutal jeho strýc k židli a přítel matky ho začal brutálně mlátit. U soudu vypověděli, že to bylo proto, že chlapec snědl dort určený pro dvouletou dceru matčina přítele. Prý ho tak chtěli odnaučit krást.

U soudního přelíčení zaznělo, že když byl chlapec zmlácený do bezvědomí, přijela sanitka, kterou matka poslala pryč. Do nemocnice byl převezen až po nějaké době, kdy se neprobíral. Tam po devíti dnech chlapec zemřel.

Soud vyměřil matčině příteli třicet let vězení za vraždu. Matce hrozí až dvacet let za napomáhání a její bratr na soud za zneužívání a týrání dítěte stále ještě čeká. 

fesak2 ( 24. května 2017 11:59 )

"vopice"

zdonekk ( 10. února 2017 07:24 )

:Nechala jsem zrušit diskusi pod člankem o tyrani psu v Polske množirně. Debil karel_klafunda se tam ukájel sadismem,tak ho nahlašujte prosim at má jakykoli nick.Děkuji P. S. Napište na tip@blesk.cz a zruší i debily zdenekk, informatik, ignotus,a sliz lesní.vila.samecek atd atd.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání