Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

S mužem se převrátil bagr: Hodiny strávil potopený v bahně, nad hladinou mu zůstal jen nos

Autor: aba - 
8. února 2017
18:30

O obrovském štěstí v neštěstí může mluvit Daniel Miller z Walesu. Ten na svém pozemku prováděl povrchové úpravy bagrem, když se bagr zvrátil na stranu a spadl do malého jezírka plného bahna a zaklínil Daniela pod sebou.

Daniel upravoval povrch kolem svého jezírka, když neopatrně najel na hranu a bagr se překlopil. Jezírko bylo naneštěstí plné bahna po několikadenních vytrvalých deštích a padající bagr zaklínil Daniela pod sebou.

Ten skončil v takové pozici, že se nemohl pohnout a nad hladinu mu vykukoval pouze nos. Několik hodin takhle trpěl ponořený v bahně a jen centimetry ho dělily od jisté smrti. Po dvou hodinách sebral dost sil, aby nahrbil záda a o několik centimetrů se zpod bagru uvolnil. To mu dovolilo vystrčit nad hladinu i pusu a tak mohl mezi jednotlivými nádechy křičet.

Jeho volání o pomoc  zaslechli sousedé a zavolali pomoc. Když přijeli na místo hasiči, nejprve zabezpečili bagr. Daniel měl ohromné štěstí, protože rameno stroje se při pádu zastavilo o kámen a tak se bagr i s jeho řidičem neponořil celý. Poté, co stroj stabilizovali, skočili dva hasiči do vody a začali rukama odhrabávat bahno. Když mu uvolnili krk a ramena, přesvědčili se, že neutrpěl zranění páteře a stále cítí všechny končetiny. Poté ho na jeden záběr za ruce z bahna vytáhli. Muže převezla sanitka do nemocnice a naštěstí bude v pořádku. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání