Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žena v noci vytahovala oblečení z popelnic: Zasekla se jí ruka a zemřela!

Autor: aba - 
8. února 2017
21:00

Sběrné koše na starý textil lákají mnoho lidí a šestapadesátileté Judith Permar z Pensylvánie se stal jeden z nich osudným. Když se snažila v noci vytáhnout pytle s použitým oblečením, zasekla se jí v otvíracím mechanismu ruka, kterou odtamtud už nikdy nedostala. 

Judith byla velice malého vzrůstu a tak si ke svým nočním výletům ke sběrným košům brávala stupínek, aby dosáhla nahoru a klacíkem podpírala otvírací mechanismus, aby mohla sáhnout dovnitř. Jiným, delším klackem pak vytahovala tašky ven. Sběrné místo se nachází na okraji malého městečka, kde žena s rodinou bydlela a jezdila tam ve svém černém hamru. Už to zřejmě trvalo nějakou dobu, protože sousedé půl roku před její smrtí nahlásili na policii černý hamr a ženu, která vytahovala oblečení ze sběrného kontejneru.

Osudné sobotní noci se pod ní ale stupínek podlomil a jak se žena lekla, udělala rukou, kterou měla strčenou v kontejneru, prudký pohyb, kterým uvolnila klacík, jenž podpíral otvírací mechanismus a ten se zavřel. Žena tak zůstala uvězněná se zlomenou rukou a zápěstím zaklíněným uvnitř kontejneru. Bohužel se to stalo ve dvě ráno a tak ženu dlouho nikdo nenašel.

Až v půl deváté následujícího rána zavolal někdo záchranku, ale lékaři už mohli konstatovat jen smrt. Po šesti hodinách žena zemřela na podchlazení. Vedle ní ležely vytažené pytle s oblečením a o několik metrů dál čekalo její auto, které bylo stále ještě nastartované. 

Luci.55 ( 9. února 2017 01:54 )

 Být to v Čechách, paní by našli následující den mrtvou, ale hamr by byl v tahu!😉

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání