Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívku (16) v Ústí našli zmlácenou ve sklepě: Sousedé podezřívají jejího přítele, ten ale spáchal sebevraždu

Autor: aba - 
4. února 2017
21:07

Dívku našel její soused náhodou. Vracel se domů, když hned za dveřmi viděl kaluž krve. Myslel si, že se jen někdo popral a šel si do mezipatra zavolat výtah. Tam však uslyšel divné dýchání a tak se vrátil dolů. Všiml si, že na zábradlí vedoucí dolů do sklepa jsou krvavé stopy a tak se vydal po nich. O případu informovala FTV Prima.

Cestou do suterénu krvavých stop přibývalo a u výtahu ve sklepě našel ležet mladou dívku v kaluži krve. Na dívce, která dýchala jen velice ztěžka, bylo položené koště a lopata. Navíc měla tak rozbitý obličej, že byla k nepoznání. Nepoznali ji ani její sousedé, kteří si mysleli, že se jedná o někoho cizího.

Záchranná služba ji převezla do nemocnice s vážným poraněním hlavy a v bezvědomí. Kriminalisté případ vyšetřují, na sídlišti se ale spekuluje o tom, že ji měl napadnout její přítel. Dívka se s ním prý často hádala a před několika dny i rozešla.

Případ ale policie nerozlouskne jen tak lehce. Podle sousedů měl totiž dívčin přítel hned po jejím napadení spáchat sebevraždu skokem pod vlak. 

bizon_pepa ( 6. února 2017 11:17 )

Jde o to, jestli je pro ni prinos se z toho dosta. Udajne jedno oko uz nema ted.

bizon_pepa ( 6. února 2017 11:15 )

Okres na severu.

alfasamec ( 5. února 2017 00:10 )

Přítel? Možná to byl amant, šamstr, píchálista, p.r.cálista, š.u.kálista, ale zcela určitě to nebyl přítel. Přátelé si takovéto věci nedělají.

gogo56 ( 4. února 2017 23:43 )

tak jestli se jí to přihodilo po jeho smrti,tak je v tom msta od rodiny, kdysi jsem byl něčeho podobného svědkem , bratr mstil smrt bratra tak že chtěl uškrtit jeho ženu !

alumno ( 4. února 2017 21:55 )

Fujtajbl, zase Ústí? Další násilí a další sebevražda? Co je to za odporný město?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání