Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Případ ztracené Míši (12): Policie se chystala zatknout Otakara S. (†38) před jeho sebevraždou!

Autor: Jana Ulrichová - 
4. února 2017
05:00

Výsledky pitvy potvrdily: Otakar S. (†38), hlavní podezřelý v případu zmizení Míši (12) z Ústí, se zabil sám. Podle informací Blesku se ho policie chystala zadržet.

Otakar S., bývalý partner matky zmizelé Míši, se oběsil o víkendu v Čeminech na Plzeňsku. Majitel bytu ho tam objevil v pondělí. Policisté uvedli, že sebevraždu potvrdily výsledky pitvy.

Jeho smrt dál vyšetřují. „Budeme nadále provádět šetření a čekat na výsledky vyžádaných znaleckých expertiz,“ uvedla bez dalších podrobností mluvčí Markéta Fialová.

Proč se ale Otakar S. zabil? Podle zdroje Blesku, seznámeného s vyšetřováním, měl být jako hlavní podezřelý v následujících dnech zatčen. Muž byl podezřelý i z obtěžování jedné z Míšiných kamarádek, a údajně dokonce i samotné Míši.

Po několika výsleších, z nichž jeden byl údajně dvanáctihodinový, a zkoušce na detektoru lži se jej policisté chystali stíhat. Tlak, který na něj byl vyvíjen, zřejmě neustál.

Otakaru S. nepřidalo ani to, že se ve zlém rozešel s Míšinou matkou. „Rozešli se, pohádali se a on si to pak hodil. Ona si to teď klade za vinu,“ řekl Karel Honsa, rodinný přítel, kterého Blesk zastihl ve středu s Míšinou matkou v kavárně. Smrt Otakara S. pátrání po Míše ještě více zkomplikovala. Pokud o jejím zmizení něco věděl, už to nikdy neřekne.

Poprvé 5 dní po zmizení

Stal se Otakar S. obětí policejního tlaku, nebo měl s případem ztracené Míši něco společného? O sebevraždu se podle TV Prima pokusil už pět dní po jejím záhadném zmizení.

„Mohu potvrdit, že 16. ledna jsme vyjížděli na severní Plzeňsko, kde vámi zmiňovaný muž měl psychické problémy,“ řekl Martin Brejcha, mluvčí plzeňských záchranářů.

VŠE O PŘÍPADU ZTRACENÉ MÍŠI MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

osol1 ( 4. února 2017 20:19 )

Putenko ma tiez rad malych chlapcov

osol1 ( 4. února 2017 20:15 )

ak s tym autom zastavil niekde v lese, v poli, tak co mohla kam vystupit, aj tak by ju dobehol a keby aj nie, tak pojde cez les sama, ked ani nevie, kde je?..12 rocnej sa urcite nepacil, urcite s nim nesla dobrovolne ocakavajuc sex a to, ze misa vypovedala tak ako vypovedala, to mohla byt maminkina naucena verzia, tak jej to mama kazala povedat, mozno pod nejakou zamienkou, ze ak nieco povie, prestane nam otakar davat peniaze, napriklad.

osol ( 4. února 2017 19:58 )

myslis, ze pedofily su hlavne z tych pocernejsich? viem, ze oni tak ziju, skor zacinaju, ale tam to nie je o pedofilii, ci?

havran2 ( 4. února 2017 18:25 )

Policie bla bla bla,to ho měli zajistit hned a ne co mohli udělat, když už tady není ! ! !

stejne ( 4. února 2017 15:08 )

Nevím co myslíš pod fakty bec, to je nějaký kód nebo co? Proč by to měl otevřít jen Oto? Prosím tě, my když zastavíme, tak zmáčknu knoflík já a to řídí manžel. To si na obhajobu neznalých musíš vymyslet něco jiného. Asi neví kde se ten čudlík nachází.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání