Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Invalida zneužíval synovce (7) a mentálně postiženou neteř: Soud ho poslal na 8 let do vězení

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
3. února 2017
17:24

Recidivistu z Rokycan poslal v pátek soud na osm let do vězení za zneužívání dětí. Čtyřiapadesátiletý muž podle obžaloby sexuálně zneužíval svého sedmiletého synovce i mentálně postiženou neteř.

Robert D. měl podle serveru iDnes.cz sedmiletého synovce osahávat přes kalhoty na přirození, ačkoliv ho chlapec odstrkoval. „Chtěl, aby se chlapec i se svými kamarády u něj koukal na porno. V roce 2013 opakovaně využil toho, že neteř s těžkou mentální retardací je na úrovni čtyř až pětiletého dítěte, a i přes její odpor na ní vykonal styk. Jeho cílem bylo rychlé uspokojení,“ popsala soudkyně Ivana Růžičková.

Obžalovaný ale vinu odmítal. „To jsou všechno výmysly sestry. Navedla k tomu děti. Když jsem se vrátil z vězení, staral jsem se o ně, když byla pryč. Byla zamilovaná do o třicet let staršího Němce a jezdila za ním. Po třech letech se odmilovala, vrátila se domů a od té doby začala s tím, že se jí tam ztrácejí věci. Já to už nemohl vydržet a odstěhoval jsem se,“ hájil se.

Robert D. tvrdí, že problémy se sestrou začal mít, když jí po odstěhování odmítal dávat na děti peníze. „Mám svědky, jak na mě křičela přes cestu, že mě dostane do vězení. A pak za mnou děti poslala, abych jí půjčil peníze. Půjčil jsem jí i pět tisíc, ale peníze nikdy nevrátila. Děti pak ke mně přivedla, když si šla koupit trávu.“ To pochopitelně sestra popírá. Muž hlídal její děti, když nebyla doma.

Podle znalců muž netrpí sexuální deviací, zneužívání dětí pro něj byla pouze cesta k rychlému uspokojení. Robert D. byl již mnohokrát trestaný a ani tentokrát podle znalců nehrozí, že ho pobyt v nápravném zařízení polepší.

Soud ho nakonec poslal na osm let do vězení, ačkoliv mu hrozilo až dvanáct roků za mřížemi.

papik ( 7. června 2017 15:03 )

Hrůza je to, že někoho můžou odsoudit jen na základě něčího obviněnní. Víte jaký je rozdíl mezi obviněním z čarodějnictvím v 15 století a pohlavním zneužitím 21. století? Žádný, stačí slovo a jste tam, kam slunce nesvítí a vítr fouká jen jedním směrem! Jedna fiflena Vás obviní, protože se jí nechce splácet dluhy a dalších dvacet začne kvičet vzteky, že policie nepovažuje její obvinění za posvátné a opováží se myslet ve prospěch obviněné osoby. Proč dostal jen 8let? Protože soud má v ruce velký prd, který se nedá označit ani za pachovou stopu, a jeho obžaloba stojí pouze na slovu proti slovu. Tak je to, milá paní, tak.

vosavopruz ( 3. února 2017 18:47 )

Welcome in Czech Republic baby

mesicekhvezdicka ( 3. února 2017 18:29 )

 Tohle už není možný!!!! Za dvě děti tak málo co to je za spravedlnost!!!!!! Hrůza co se tu děje prase dostane osm let za nevinné dětičky to je opravdu trest tak jedině k smíchu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání