Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální nehoda těhotné učitelky (†29) na Pardubicku: Žena za volantem zkolabovala

Autor: jp - 
3. února 2017
05:45

Zdravotní selhání za volantem! To byla příčina tragické listopadové nehody těhotné řidičky (†29) a jejího syna (6) u Opatovic nad Labem. Žena, která byla učitelkou, i její očekávaný potomek po ní zemřeli.

Kvůli kolapsu šoférka v osmém měsíci těhotenství ztratila nad autem kontrolu a vylétla ze silnice. Po nehodě zůstala s vozidlem kolmo zaklíněná mezi dvěma stromy. Od počátku byla v bezvědomí a záchranáři ji museli napojit na plicní ventilaci.

Boj o život prohrála pátý den po nehodě. Ve stejnou dobu zemřel i novorozený chlapeček, kterého lékaři po nehodě přivedli na svět císařským řezem. Prvorozený syn naštěstí vyvázl bez újmy na zdraví.

animka ( 3. února 2017 18:49 )

jmenované osoby mají mozek králíka domácího. Od nich se moudro a slušnost nedá očekávat. Dobytci.

1_2_3 ( 3. února 2017 16:55 )

Tady zase chytrolíni neví co je to kolaps a že takový se nenahlásí předem a ani doktoři jej dopředu nevidí. R.I.P. mamince i malému.

Profesor ( 3. února 2017 15:32 )

No pokud se jednalo o zdravotní indispozici, tak je zde problém. Každý z nás má právo jezdit s autem, ale pokud není zdravotně fit a doktor mu dá přesto razítko, že je řízení schopen, tak to někdy dopadne špatně. Tady lze jedině RIP a prosím zpřísněte lékářské prohlídky na zdravotní stav řidičů. Tím zachráníte zdraví i život jim a dosti často i dalším

moiaza ( 3. února 2017 10:16 )

Jste ubožáci. Když někdo napíše, že řidička je "blb", měl by se především podívat do zrcadla. Samozřejmě že podstupovala riziko. Jenže víte proč sedla za volant? Určitě se jela projet jen tak z nudy. Když musela řídit, měla asi k tomu důvod. Jenže to ubožáci naprosto nechápou. To budou raději zde psát různé slinty a dělat s "moudrými". Mám pravdu, sronine,mrdounberlusconi a spol? Ubožák je pro vás slabé slovo.

ninga ( 3. února 2017 09:09 )

Ty jsi taky blbej, po matce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání