Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Takhle teď vypadám, chlapec popálený na 90 % těla zveřejnil svou fotku! Reakce byly šokující

Autor: aba - 
2. února 2017
14:50

Po strašlivém požáru byl Troy MacKinley na prahu smrti. Po převozu do nemocnice řekli doktoři jeho rodině, že utrpěl vážné popáleniny a jeho šance na přežití vyčíslili na pouhých 5 %. Chlapec je ale bojovník a navzdory všem prognózám přežil.

Děsivý požár zachvátil dům jeho babičky 14. října loňského roku. Troy unikl jen pár vteřin předtím, než požár roztříštil okna v podkroví, kde spal. Okamžitě byl převezen do nemocnice, kde ale doktoři oznámili rodině zdrcující zprávu. Troy utrpěl popáleniny na 90 % těla a jeho šance na přežití doktoři popsali jako mizivé.

Troy je ale bojovník a nevzdal to. Dlouhých 14 týdnů strávil na jednotce intenzivní péče a podstoupil mnoho operací a transplantací kůže, aby přežil. Během léčby přišel o všechny prsty, ale po bezmála čtyřech měsících už je mimo ohrožení života a přežije. Dokonce už byl propuštěn z JIP a převezen na oddělení popálenin.

Chlapcova odvaha ale sahá ještě dál. Požádal svou sestru, aby ho vyfotila tak, jak teď vypadá a vyvěsila fotku na jeho facebookový profil. Troy k ní přidal komentář: „Takhle teď vypadám. Komu se to nelíbí, může jít.“

Fotka ale vyvolala velice pozitivní ohlas a tisíce podporujících komentářů. „Nevěřila jsem vlastním uším, když po mě chtěl, abych dala jeho fotku na Facebook. Myslel si, že už s ním nikdy nikdo nepromluví kvůli tomu, jak teď vypadá, ale všechny ty pozitivní komentáře a zprávy mu moc pomohly,“ říká jeho sestra. Ač má přežití jisté, léčba popálenin je běh na dlouhou trať, který může zabrat i roky. 

janka69 ( 2. února 2017 21:45 )

chudák a takto to v živote býva , nikdy nevieš čo sa stane zajtra , za hodinu a ľudia si plánujú na mesiace a roky -- veľmi úbohé , ako si môže byť istý , že sa dožije zajtrajšku , alebo ho nepostihne niečo podobné ako tohoto chlapca , ktorému prajem len a len to najlepšie

vosavopruz ( 2. února 2017 20:57 )

Je to chudák,vypadá jak zombie z nějaké počítačové hry.Doufám že mu nějaký špičkový chirurg udělá nový obličej,vím že to jde.

syrucek ( 2. února 2017 19:04 )

mno nějak mi uniká informace kde se to stalo. dle jména asi v Česku ne abych si musel základní informace k článku dogooglovat, že se to stalo v severovýchodní Anglii, to je teda úroveň plesku.

marlen52 ( 2. února 2017 18:27 )

takový hezký kluk chudák ten teda musel zkusit. přeju hodně sil

sores ( 2. února 2017 18:14 )

Držím palce na celkové uzdravení, pro mě je hrdina!!! Byl to krásný kluk s nádhernýma očima a věřím že zas bude. Český Dr.Pomahač v USA z něj udělá opět pěkného kluka, má velmi šikovné ruce, dokáže doslova divy. Tady je vidět jak během vteřiny se člověku změní život k horšímu.A lidi jsou na sebe čím dál hnusnější!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání