Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Míšu hledají už tři týdny: Její matka zamířila z výslechu přímo do baru

Autor: uá, dce - 
1. února 2017
18:05

Matku zmizelé Míši (12) Evu Blesk ve středu zastihl v ústeckém baru. Podle rodinného přítele, se kterým se tam bavila, si přišla odpočinout po výslechu.

Mluvit o své dceři ani o mrtvém příteli Otakarovi S. moc nechtěla. „Nevěří médiím. Je tvrdohlavá,“ řekl Karel Honsa, který rodinu podle svých slov ochraňuje. „Jde o povahu člověka. Ona je zásek, když se rozhodne,“ dodal na vysvětlenou. Podle něj je toho na Míšinu matku teď moc. Chodí na výslechy, byla i na detektoru lži. Podle pana Honsy je Míšina matka z celé věci už vyčerpaná, Míšino zmizení špatně snáší.

Míšu popsal jako bezproblémovou milou dívku. S matkou prý měla velmi přátelský vztah. To ostatně už dříve potvrdila i Míšina babička. „Já měla k dceři vztah mateřský, ona ho ale měla s Míšou kamarádský,“ řekla.

Míšina matka ve středu seděla v kavárně s cigaretou nad konvicí čaje. Na okolí v tu chvíli působila uvolněně. Její dceru už policie hledá celé tři týdny. Míša 11. ledna nedorazila ráno do školy, její matka pohřešování nahlásila, až když se večer vrátila z práce.

Holčička je v policejním pátrání vedená jako dítě v ohrožení – v minulosti totiž nikdy z domova neutekla, ani s ní nebyly žádné problémy. Policie ovšem stále pracuje s několika verzemi, mezi nimiž je útěk i únos.

Jedinou stopou, kterou policie má, je pachová stopa, kterou zachytil policejní pes dovezený z Německa. Speciálně vycvičená fenka Hippie dokázala dívčin pach vypátrat na cestě, kterou dívka často chodila – v jednom místě ale náhle končí. Dá se usuzovat, že Míša nastoupila k někomu do auta, otázkou zůstává, zda dobrovolně, či ne.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

zajem ( 2. února 2017 08:52 )

2:A co že se jí tak zastávas?Samozřejmě je pravdou,ze každý jsme jiný a né všem sympatičtí,ale i to zvíře když přijde o mládě trpí a hledá ho.To už je pudové,ale ona?A ať je to jak chce tak svým způsobem žití se podílí na smrti jednoho,neli dvou lidí.A tím netvrdim,ze to udělala,lec když se ti u rybníka utopí dítě,tez si zodpovědná a neznamená to že jsi ho držela pod vodou,ale asi si ŠPATNĚ hlídala!!!A neznám naštěstí mámu,jenz by HNED po zmizení nezpunktovala vše kolem sebe a neshledala jak dívá.

martina.k ( 2. února 2017 07:32 )

Sportaku, přijde vedle

hejpockej ( 2. února 2017 06:06 )

zavesy s hakovym krizem... matka evidentne zrala na Bohnice

hejpockej ( 2. února 2017 06:02 )

"matka" plesaty strasidlo do zeli, oblecena jak magor, ta se postavit do pole, tak kdejakej ptak to vezme obloukem.

Seve ( 2. února 2017 00:41 )

Kajmane presne tak

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání