Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Matka drsně skopla dceru (3) na zem! Zachránila ji před smrtí rozdrcením dveřmi od výtahu

Autor: shp - 
31. ledna 2017
22:19

Na první pohled je to ta nejhorší matka tyranka, která brutálně napadla své vlastní dítě. I když mu ale ublížila, zachránila ho před mnohem horším osudem. Malajsijka svou tříletou dceru skopla na zem, aby ji zachránila od rozdrcení dveřmi výtahu, ke kterým se holčička blížila a které se právě zavíraly.

K děsivé události, kterou zachytila průmyslová kamera, došlo v malajsijském nákupním komplexu, který se nachází ve městě Batu Uban. Matka si naštěstí včas všimla, že se její malá dcerka blíží vstříc smrtícímu nebezpečí. Když bylo dítě u zavírajících se dveří výtahu, rozhodla se k zoufalému činu.

Přiběhla k dítěti, ale uvědomila si, že na to, aby ho chytila do náruče, nemá čas. Vlastní dcerku tak raději skopla na zem, aby ji zachránila před sevřením dveřmi. Dítě se svalilo na zem, ale nic se mu nestalo. Holčička se ihned po ráně postavila na zem a rozeběhla se za svou maminkou. Tragédie byla zažehnána.

Výtah nemá žádné senzory. Pouze uvnitř je tlačítko na podržení dveří. Dívenka měla velké štěstí. Byla velmi blízko tomu, aby ji dveře uvěznily,“ řekl hlídač Mo Adib. „Matka byla velmi rychlá, zachovala chladnou hlavu a ukázala svou moudrost, když dívku odkopla,“ dodal pochvalu na hlavu bystré maminky.

Video  Matka skopla svou dceru na zem, aby zabránila dveřím výtahu, aby ji rozmáčkly.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

bieseger ( 1. února 2017 01:11 )

 Nevím co fetujete, ale ve videu je jasně vidět že holčička už byla mimo dveře když ji matka skopla. Navíc nechápu jak jí mělo pomoct že ji skopla na zavírající se dveře když jsou tak nebezpečné, normální člověk by dítě přitáhl k sobě dál od nebezpečí a ne ho začal skopávat do směru výtahu. Absolutní tragédie že ji ještě oslavujete, mohla zabít vlastní dítě svojí hloupostí a tady je to matka roku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání