Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ota S. byl hlavním podezřelým v případu zmizelé Míši, byl i na detektoru lži

Autor: dce, mor - 
31. ledna 2017
11:15

Policejní pečeť „zdobí“ dveře bytu Otakara S. (†38), přítele matky zmizelé Míši (12) z Ústí nad Labem. Po strážcích zákona ale v okolí není ani památky. A to ani přesto, že právě Ota S. měl být v očích policie hlavním podezřelým!

Míšu policie hledá již tři týdny. Dvanáctiletou dívku ale od osudného dne 11. ledna nikdo neviděl a naděje pomalu, ale jistě vyprchává. V pondělí bylo navíc nalezeno tělo expartnera Míšiny mámy. Ota S. podle všeho spáchal sebevraždu.

Otakar S. se v podkrovním bytě malého činžáku v Čeminách na Plzeňsku dle informací Blesk.cz oběsil již o víkendu. Podle neoficiálního zdroje po sobě dopis na rozloučenou nezanechal. Jen těžko lze domýšlet, co se mu tedy honilo hlavou.

Jedna ze sousedek a stálých obyvatelek domu, má ale jasno. „S Míšou to nemá nic společného. Neunesl tlak, který byl na něj vyvíjen. Známe lidi z jeho okolí a ti si myslí to samé. Míše neublížil. Vadily mu komentáře pod facebookovými konverzacemi. Lidi jsou zlí,“ myslí si sousedka.

Podle zpravodajství na serveru Seznam.cz byl Otakar S. hlavním podezřelým v případu zmizení malé Míši Muzikářové. Policejní výslech absolvoval hned několikrát a to včetně detektoru lži. Míšina matka se s ním rozešla teprve minulý týden.

Sousedka z domu, kde bydlel Ota S., Blesku ještě prozradila, že policie vyslýchala všechny v domě již před několika dny a i v pondělí. Kriminalisté tu pracovali až do noci. Tragédii tu nyní připomíná ale pouze zapečetěný byt a modrá gumová rukavice, která leží u rohožky...

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

osol ( 1. února 2017 21:51 )

uz viac sa im pachatel nemohol nabizet

osol ( 1. února 2017 21:49 )

mozno preto mlcali, ze naozaj nic nevedeli

zajem ( 31. ledna 2017 18:55 )

Tak vida,byvala manželka teď ve zprávách vinu připustila.No to je zajímavé,ale jedno vám povím náš bulvár je jeden velký omyl.Me to připadá,ze jen opisují tady z debat,nic neoveruji,nikam nejdou jen od stolu.Vse se pak vždy ukáže,byt úplně jinak.

zednik ( 31. ledna 2017 18:43 )

Nedělej si starosti, ty jsi každému lhostejná. No, aspoň jsi se zviditelnila když tě Blesk nemá v tanečním pořádku

reenata ( 31. ledna 2017 17:47 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání