Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přítel matky ztracené Míši (12) se oběsil: Pokusil se zabít už před dvěma týdny!

Autor: ljš, uá, mor, zb - 
31. ledna 2017
05:00

Měl něco společného se záhadným zmizením Míši, nebo neunesl tíhu vyšetřování?! Přítel mámy ztracené dívky Otakar S. (†38) spáchal sebevraždu. Jeho tělo bylo nalezeno v Čeminách na Plzeňsku, kde poslední dva měsíce bydlel. 

Tělo oběšeného Otakara S. bylo nalezeno v pondělí ve tři hodiny odpoledne v jeho bytě, ve kterém žil teprve dva měsíce. Podle informací Blesk.cz byl ale mrtvý již přibližně dva dny. 

Podle rodinné známé to nebyl Otakarův první pokus o sebevraždu. „Pokusil se o to už v týdnu, zavřeli ho na psychiatrii, propustili a on to dokonal. Bohužel neunesl tlak policie. Byl jeden z podezřelých,“ napsala na Facebooku.

Ještě ve středu přitom Otakar navštívil Míšinu matku Evu v jejím bytě v ulici Na Vlnovce. Fotograf Blesk.cz ho zachytil, jak si odmyká dveře vlastními klíči. Oproti snímkům z jeho facebookového profilu je zjevné, že změnil vizáž a nechal si narůst vousy.

Otakarovou smrtí se pochopitelně okamžitě začala zabývat i ústecká policie. „V současné době se s plzeňskou policií podílíme na prověřování úmrtí osoby, která souvisí s případem pohřešované dvanáctileté Míši Muzikářové. Byla nařízena soudní pitva. Pro tuto chvíli další bližší informace nebudeme sdělovat,“ řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

VŠE O ZTRACENÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Zanechal, nebo nezanechal po sobě Otakar S. dopis na rozloučenou? Odpověď na tuto otázku může celou záhadu kompletně rozplést. A je o to zásadnější, že Otakar S. byl podle některých zdrojů nedávno (zhruba před rokem) vyšetřován kvůli podezření ze sexuálního obtěžování dívenky podobně staré, jako je Míša sama! Podle známých rodiny se s Otakarem Míša špatně snášela, hádala se s ním a bála se ho.

Podle svého facebookového profilu měl Otakar S. tři děti, a i když mu chyběla levá ruka, manuálně pracoval ve stavebnictví.

Ztracená je už 20 dní

Policie po Míše pátrá od středy 11. ledna. Tehdy kolem 18:45 její zmizení nahlásila její máma Eva M. Policisté předpokládají, že se ráno ještě vypravovala do školy, tam už ale nedorazila. Míšin telefon byl podle policistů naposledy aktivní v úterý večer, kdy se z něj přihlásila na sociální sít.

První stopu našla speciálně cvičená fena Hippie, se kterou přijeli kolegům na pomoc policisté z Německa. Pachová stopa, kterou objevila na trase, po které Míša chodila do školy, ale nepokračuje. Je proto možné, že dál jela autem. Buď k někomu známému nastoupila dobrovolně, nebo ji únosce mohl zatáhnout dovnitř násilím.

Míšina matka v poslední době chodila i s mužem s přezdívkou Saatan. Toho ale na rozdíl od Otakara S. měla Míša ráda, a dokonce ho nazývala tátou.

zdonekk ( 31. ledna 2017 17:44 )

  Lidi ja nevim jak vy ale mě se zhnusila roztažená khunda..Jak té ženské je vic jak 20 tak už ta jeji vytahaná díra a kuže je odporná a jak brána do pekla!!Fuj!!Asi se přeorientuju na ptáky

osol ( 31. ledna 2017 11:08 )

Tak zo psychiatrie vlastne prepustili choreho cloveka. Rozum sa zastavuje nad vsetkym. Vedela o tom policia, ze je hospitalizovany a o co sa pokusil?

avast ( 31. ledna 2017 11:00 )

S Míšou to vypadá fakt na jaro

janetazahro ( 31. ledna 2017 10:58 )

 jinak z kamer by uz mela mit policie prece nejake vysledky, casu mela dost..... Co se tyka toho Otakara s jednou rukou : myslim si, ze pokud mohl pracovat ve stavebnictvi, tak mel v te ruce dost sily, aby premohl 12. letou krehkou holcicku. Bohuzel .

avast ( 31. ledna 2017 10:52 )

Než na kamery, tak čekám co najdou v mobilu a pc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání