Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mladý řidič (†20) nezvládl zatáčku: S vozem vyletěl do stromu, při nehodě zahynul

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: lm - 
29. ledna 2017
13:18

Mladý řidič (†20) zahynul v sobotu nad ránem při dopravní nehodě na Klatovsku. S vozem vyletěl ze zatáčky a narazil do stromu. Při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem.

K nehodě došlo v sobotu kolem čtvrté hodiny ráno na Klatovsku mezi Vítkovicemi a Kroměždicemi. Podle zjištění serveru krimi-plzen.cz, který o případu informoval, mladý řidič ve vozel Opel Vectra při průjezdu pravotočivé zatáčky vyjel ze silnice a narazil do stromu. Náraz pak vůz odmrštil do příkopu.

Řidič ročník 1996 byl nalezen mimo vozidlo bez známek života. Při nehodě bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Nehodu nyní šetří policie.

odol ( 29. ledna 2017 15:40 )

odol ( 29. ledna 2017 15:23 )

 Velký podíl na tom že už odešel k Manituovi má jeho okolí! Hlavně jeho rodiče,kteří mu měli koupit ,,nějakou škodovici,, s menším výkonem.Měli mu hovořit o pokoře za volantem,o postupném nabírání skušeností při jízdě v měnícím se počasí a podobne! Já vím,že je ťežké něco vysvětlovat ,,řediteli zeměkoule,,co už má pocit že v životě už všechno ví a tlachy starejch dědu má ,,hluboko v prd@li,,...... Je takové staré gruzínské přísloví: Když chceš svému dítěti uškodit-vychovej ho v blahobytu!! A to se bohužel asi stalo....a byla porušena zásada: Pospíchej pomalu!! Není horší věci jako když tě přežije vlastní díťe!!

lynx ( 29. ledna 2017 15:06 )

Njn. Když ona TA značka na kapotě dává pocit nesmrtelnosti. Jenže zákon setrvačnosti platí i pro namistrované dvacetileté synáčky. každopádně, škoda mladého člověka, i když s blbou hlavou.

moiaza ( 29. ledna 2017 14:56 )

 Když chybí v hlavě mozek, pak je to za volantem moc složité. Ale jinak dobrá zpráva. Havlovy děti, to je jiný level.

lahny ( 29. ledna 2017 14:54 )

Kdyby se dávaly řidičáky na zkoušku, tak jako to je např. v Austrálii (mám tam vdanou dceru, tak vím o čem mluvím), tak by se to nestávalo.Po autoškole jinak barevný řidičák s omezením rychlosti (80km...ne jak se u nás třeba propagovalo omezit kubaturu..i Trabant jel 110) na dva roky.Pokud za tu dobu neudělá přestupek, tak už řidičák nastálo.Pokud udělá hrubý přestupek (nedání přednosti, nedodržení rychlosti apod.)sebrání řidičáku a ZNOVU do autoškoly a opět, jinak barevný řidičák a s omezením rychlosti. On si pak každý rozmyslí jít třeba 3x do autoškoly a mít stále jen omezený řidičák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání