Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý mladík usnul v nastartovaném BMW, do rána uhořel!

Hořící auto (Ilustrační foto)
Hořící auto (Ilustrační foto)  (Autor: HZS Zlínského kraje)
Autor: ČTK - 
29. ledna 2017
09:16

Tělo mrtvého muže našli brzy ráno v hořícím autě v České Lípě hasiči. Příčinu smrti i příčinu požáru vozu mají určit expertizy, uvedla pro ČTK krajská policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Vůz BMW shořel kolem páté hodiny ranní poblíž ubytovny v Mikanově ulici. Tělo našli při zásahu hasiči. Policie se zatím kloní k tomu, že šlo o shodu nešťastných okolností.

Čtyřiadvacetiletý muž z Jičínska se podle Suchánkové po návštěvě místního baru rozhodl spát v autě, které nechal nastartované. Jenže to začalo nad ránem hořet.

„Policisté v tuto chvíli nevylučují technickou závadu na vozidle, ani možné vznícení od cigarety. Přesná příčina bude i ve spolupráci s vyšetřovateli hasičů stanovena po detailním ohledání zajištěného vozu a provedených expertizách,“ řekla ČTK Suchánková.

Příčinu smrti muže má objasnit nařízená soudní pitva. „V tuto chvíli zatím nic nenasvědčuje tomu, že by na jeho smrti měla podíl jiná osoba,“ doplnila Suchánková.

bizon_pepa ( 29. ledna 2017 13:30 )

Myslel jsem, že místní pitomci zase budou řvát, že bmw a mladý zbohatlík... Přitom on se choval navýsost zodpovědně. To vám ten chudák vzal trošku vítr z plachet.

londynskypes ( 29. ledna 2017 13:23 )

další srath porevolucni ha j z l

sores ( 29. ledna 2017 11:35 )

A dobře mu tak, ožírat se není normální ale rodičů je mi hodně líto, budou už nešťastný celý život a to jen díky chlastu!!!! Zlaté cigarety ty nic nenatropí pokud se nehulí před dětmi.

jasnovidec01 ( 29. ledna 2017 11:25 )

tomik007:Aspon ze to auto melo rozum Ale kde jsi nechal rozum ty ????pokud jsi nějakej měl !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání