Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitelky měly chlapce (5) polévat studenou vodou: Nic takového se nedělo, tvrdí jedna z nich

Autor: lm, čad - 
27. ledna 2017
21:30

Učitelky z mateřské školky v Jamném na Jihlavsku měly šikanovat pětiletého chlapce. Tvrdí to údajná svědkyně, která patrně vše anonymně oznámila i magistrátu. Jedna z nařčených učitelek nyní promluvila a tvrdí, že je to vše jinak!

Sprchování studenou vodou, zavírání do úklidové místnosti, týrání hlady a žízní, tahání za ruce. Taková má být drsná realita v mateřské školce v Jamném na Jihlavsku. Tedy alespoň podle údajné svědkyně nevšedních školních praktik. „Děje se tam dost drsná šikana,“ informovala žena, která patrně vše oznámila anonymně i magistrátu.

„Skutečně mohu potvrdit, že odbor sociálních věcí jihlavského magistrátu obdržel anonymní informace o podezření na šikanu v Mateřské škole v Jamném,“ potvrdil mluvčí magistrátu Radek Tulis.

Obětí šikany měl být teprve pětiletý chlapeček. Policie už vyslechla jeho matku a případem se nadále zabývá. Televizi Nova se podařilo natočit rozhovor s jednou ze dvou učitelek nařčených z šikany. „Nejsme si vědomé, že by k něčemu takovému docházelo,“ uvedla Irena S.

Podle ní je zmíněný chlapec velmi divoký a těžko zvladatelný. „Máme tady integrované děti a postupujeme s nimi podle učebního plánu a jsem přesvědčena, že se o žádnou šikanu nejednalo,“ vysvětlila.

tradesman ( 28. ledna 2017 02:57 )

Chlapeček si postěžoval a učitelky dostanou padáka.Jak je jednoduché někomu kvůli rozmazlenému parchantovi zničit život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání