Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslední Vánoce Míši (12) byly smutné: Co ji trápilo?

Autor: Helena Lacinová, uá - 
29. ledna 2017
19:22

Dnes nejspíš matka zmizelé Míši Muzikářové (12) z Ústí nad Labem Eva lituje, že dceři nepořídila jiného králíčka nebo nějaké zvířátko, aby dcera měla tichého společníka. Míša měla ráda králíka, kterého dostala před dvěma roky, ale ten prý utekl.

Tak ji to alespoň matka vysvětlovala. »Chybí mi,« napsala Míša k jeho fotografii 25. prosince na Facebooku, než sama 11. ledna zmizela před čtrnácti dny cestou do školy.

Už k Vánocům si přála jiného králíčka, nejraději zakrslého, ale nedostala ho. Kamarádce na sociální síti, s níž o něm diskutovala, sdělila, že máma jí vysvětlila, že obě často jezdí na různé akce a o králíčka nebo jiné zvířátko, se nemohou starat. Míša to nejspíš pochopila, ale byla z toho smutná.

Na její radost, když králíčka dostala, nemůže zapomenout muž v přízemí domu, kde Míša s matkou bydlí. „Novým mazlíčkem se chlubila. Ukazovala nám ho. Měla ho venku za domem,“ zavzpomínal.

Policisté stále nevědí, zda se holčička stala obětí únosu, nebo zmizela z vlastní vůle a někdo jí s tím pomohl. Z pátrání, které provedli se speciálně cvičeným psem z Německa, zjistili, že Míša zřejmě nastoupila k někomu do auta na cestě do školy, asi 400 metrů od jejího bydliště. 

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

osol ( 30. ledna 2017 18:02 )

asi sa doma necitila dobre, ktovie. a urcite tam uz boli aj ine deti, mozno sa hravali a kecali.

zajem ( 30. ledna 2017 15:59 )

Martino k Tlf.vi někdo kdo ho našel,jestli matka či policie?

zajem ( 30. ledna 2017 15:57 )

Vůbec mi nejde zapojit se do diskuse na teta vypověděla.

zajem ( 30. ledna 2017 11:50 )

Martino,proc chodila tak brzy do školy a co tam dělala?Na družinu už je velká a že by seděla sama ve třídě?

zajem ( 30. ledna 2017 11:47 )

Co to tam vedle někdo píše o otci?V jakém Německu,co vím pracuje v Liberci!A zakázala neukázala,deset let žádná snaha se s dcerou érou sejít.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání