Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující video: Zfetovaní rodiče omdleli v autě, vzadu seděly malé děti

Autor: lm - 
27. ledna 2017
20:15

Zfetovali se pervitinem a heroinem a bylo jim úplně jedno, že to všechno sledují jejich dvě malé děti. Floridská policie zatkla rodiče, kteří se předávkovali v autě, ve kterém seděli i jejich potomci.

Na nezvedené rodiče upozornili policii svědci, kteří si všimli odstaveného SUV na benzinové stanici ve floridské Sarasotě. Uvnitř na předních sedadlech seděli William Ballard (36) a jeho partnerka Delaney Crissinger (32), oba předávkovaní. Svědci po nahlédnutí do vozu zpozorovali i značné množství drog, proto auto zablokovali a zavolali muže zákona.

Když přijeli policisté, rodiče byli stále v rauši a vůbec nevnímali. Na zadních sedačkách přitom seděly jejich dvě malé děti ve věku jednoho roku a pěti měsíců. Policisté v autě nalezli pervitin, heroin, fentanyl a injekční stříkačku, která ležela u kojenecké výživy.

„Když jste dospělí, můžete dělat vše, co chcete, ale netahejte do toho své děti. Ty dvě malé nevinné děti s tím neměly nic společného a teď jsou úplně otřesené. Je to velmi smutná situace,“ uvedl poručík Joe Giasone.

Video  Rodiče se zfetovali v autě, vzadu byly jejich děti.  - Youtube
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,16 25,28
USD 23,39 23,57
GBP 29,28 29,48
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud